AcasăNewsBlaga ridica manusa aruncata de Basescu

Blaga ridica manusa aruncata de Basescu

Vasile Blaga intra in razboi deschis cu fostul sau sef Traian Basescu

Conform traditiei dambovitene, divortul lui Traian Basescu de PDL este unul murdar, in care ambele parti se scuipa cu o patima bine ascunsa multi ani.

Vasile Blaga intra in razboi deschis cu fostul sau sef Traian Basescu

Pentru prima data in istoria lor, pedelistii nu vad cu ochi buni amestecul ”tatucului” Traian in treburile lor interne. Cunoscandu-l pe fostul lor lider, democratii nu ar vrea insa sa se incaiere pe fata cu el, ci spera sa o scalde cumva. Exceptie face Vasile Blaga care, incoltit fiind de Basescu, a ales lupta deschisa, pe principiul ori la bal, ori la spital. Cert este ca duelul dintre cei doi ridica miza congresului din martie, o victorie a lui Blaga insemnand si ca Basescu ramane singur, fara oaste, daca nu cumva are in gand o scindare a PDL.

Liderul PDL respinge ”interventile brutale” ale sefului statului

Cainat in batjocura de de Traian Basescu, ”O, saracul!”, Blaga nu a mai suportat. ”E mult mai usor sa distrugi decat sa construiesti, iar dansul stie asta foarte bine”, a atacat la randul lui Blaga, imbratisand astfel teza adversarilor lui Basescu: ”distruge tot ce atinge”. Iar pentru a vedea cum sta cu sprijinul in partid, Blaga a convocat rapid liderii filialelor PDL, duminica seara, la sediul din Modrogan, pentru a le vorbi despre ”interventiile brutale” ale sefului statului in competitia interna din partid. Atitudine condamnabila, mai ales in conditiile in care PDL ”nu s-a dezis de parteneriatul cu Traian Basescu” nici in cele mai grele momente. In plus, Blaga le-a explicat colegilor ca partidul ”trebuie reconstruit de la firul ierbii”, eventual fara elementele perturbatoare introduse de Basescu, se subintelege. Chiar daca pledoaria lui Blaga a convins multi colegi, nemultumiti deja ca electoratul i-a pus sa plateasca oalele sparte de Basescu, majoritatea pedelistilor se fereste insa de un conflict deschis cu acesta. ”Treaba e groasa, mi-e teama sa ma gandesc unde am putea ajunge cu acest conflict”, a sintetizat Cezar Preda situatia.

author avatar
Simona Badulescu
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger