AcasăNewsBlaga ramane presedintele PDL. Conventia Nationala, in luna mai

Blaga ramane presedintele PDL. Conventia Nationala, in luna mai

Vasile Blaga va ramane la conducerea PDL cel putin pana in luna mai a anului viitor, cand va avea loc Conventia Nationala. Data exacta urmeaza a CN sa fie stabilita in februarie, dupa intrunirea Consiliului National de Coordonare.

Sedinta Consiliului Director al PDL s-a incheiat vineri dupa-amiaza. Imediat dupa terminarea reuniunii, Vasile Blaga a iesit sa prezinte presei principalele decizii luate de liderii democrat-liberalilor. „Avem cu totii nevoie de un partid mai unit ca oricand. (…) Deciziile pe care le-am luat: pe parcursul lunii ianuarie si februarie vom avea analize in fiecare organizatie judeteana. Pe 23 februarie se va intruni Consiliul National de Coordonare, care va stabili data unei Conventii extraordinare in luna mai. La care sa participe 5.000 de colegi, care sa reprezinte cu adevarat punctul de vedere si vointa partidului”, a spus Blaga.

Cat priveste demisia sa din functie, actualul lider al PDL a sustinut ca niciun coleg din cei prezenti vineri la sedinta Colegiului DIrector nu i-a solicitat sa renunte la mandat. „Nu am avut niciun coleg care sa solicite acest lucru, in sala. Si a fost prezent aproape tot Colegiul Director”, a mai precizat presedintele democrat-liberalilor.

Blaga a anuntat ca Sever Voinescu si Cristian Preda au demisionat din Biroul Permanent National al PDL. „L-am invitat la sedinta pe Cezar Preda, am avut ieri o discutie cu el si l-am rugat sa revina in echipa, lucru care s-a intamplat, cei doi colegi -Cristian Preda si Sever Voinescu si-au dat demisia din BPN”, a anuntat liderul PDL.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger