Cauta

Blaga pregateste guvernul de uniune nationala

“Curtat” de DNA, Vasile Blaga are o contrapropunere la guvernul Patriciu: un guvern de unitate nationala, bun si sa fisureze unitatea partidului condus de Boc.

Vasile Blaga nu se resemneaza, asteapta o ocazie favorabila

Reactivarea nemultumirilor din PNL contagiaza, se pare, si PDL-ul. De unde se aude ca tabara Blaga s-ar pregati de o noua iesire la rampa, o data cu inceperea sesiunii parlamentare de toamna. Cand, sustin zvonurile, Blaga si pedelistii ramasi langa el vor propune formarea unui guvern de uniune nationala, compus din PDL, USL si UDMR. Ceea ce ar insemna ca PSD si PNL ar lua locul UNPR-ului generalului Oprea. Fara indoiala, finalizarea unui asemenea proiect politic are sanse minime, ca sa nu spunem nule, pe malurile Dambovitei. In schimb, propunerea ar putea fi cu succes folosita, ca element de santaj, in interiorul PDL.

Colegii care nu l-au vrut presedinte al PDL pe Emil Boc nu-l mai vor nici premier

Unde senatorii grupati in jurul lui Blaga l-ar putea ameninta pe Emil Boc ca nu-i voteaza mai nimic daca nu tine cont de ideea avansata de ei. Luata la puricat in mediile politice, „razmerita” pusa la cale de democratii ostili actualei conduceri nu pare sa tulbure catusi de putin apele pedeliste. Contactat de ziarul „National”, vicepresedintele Ioan Oltean exclude, oficial si categoric, varianta: „Vasile Blaga este un om politic adevarat, el nu spune si nu face prostii”.

Fostul lider PDL nu-si explica stenogramele

Intrebat ce veste-poveste este cu guvernul de uniune nationala, Vasile Blaga a ocolit raspunsul si a preferat sa-si detalieze aventura de la DNA, unde a fost audiat, ieri, ca martor in dosarul vamii Agigea. El a povestit ca audierea a fost convenita saptamana trecuta, de comun acord cu procurorii, care s-au si declarat la final “extrem de lamuriti”.

Vasile Blaga nu a putut in schimb sa explice aparitia stenogramelor legate de neregulile din vami in care era vehiculat si numele sau. “Nu stiu, nu cred in general in coincidente” s-a multumit sa raspunda fostul secretar general al PDL.

 

Ultimele stiri

  • Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”
  • Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București
  • România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”
  • Credem că acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevăzut criza din 2008 vine cu veşti şi mai proaste decât în urmă cu 16 ani
  • De ce importă România forţă de muncă? Şcoala formează specialişti în domenii fără căutare, iar pe alţii îi alungă statul. Cum e fentat bugetul public
  • Polițiștii locali ies în stradă, miercuri, să protesteze în fața Guvernului. Lista revendicărilor sindicaliștilor
  • Care este presiunea corectă din cauciucurile de la maşină. E scrisă pe caroserie, chiar în faţa ta. Tu o vezi?
  • Încă un cutremur în România. În ce zonă s-a produs seismul de miercuri dimineață
  • Exit mobile version