AcasăNewsBlaga pleaca la Bruxelles sa ”pregateasca” vizita lui Ponta

Blaga pleaca la Bruxelles sa ”pregateasca” vizita lui Ponta

Oficial, Vasile Blaga anunta ca vrea sa prezinte personal situatia din Romania. Pe surse, se spune ca liderul PDL vrea sa-i convinga pe popularii europeni sa devanseze Congresul PPE.

Vasile Blaga va pleda cauza PDL-ului tocmai la Bruxelles

O reuniune de asemenea anvergura ar insemna o gura de oxigen pentru pedelistii inghesuiti acum de USL, daca ea ar avea loc inainte de alegeri. Le-ar reface o parte din imagine si le-ar conferi credibilitate.

Problema este ca PPE si-a programat Congresul in octombrie, dar suspendarea lui Basescu implica organizarea de alegeri prezidentiale in septembrie. De aici si incercarea pedelistilor de a-i convinge pe popularii europeni sa-si devanseze Congresul, ocazie cu care inaltii oaspeti ar putea face putina campanie electorala candidatului PDL. Amuzant este ca PDL se preocupa de viitoarea campanie prezidentiala fara a fi decis mai intai cu cine iese la lupta. Intrebati, pedelistii tac sau raspund, cu jumatate de gura, ”Ungureanu”. Ceea ce inseamna ca hatarul pe care-l cer PPE are toate sansele sa fie facut in zadar.

PDL indeasa bolduri in mamaliga lui Ponta

Pe de alta parte, odata ajuns la Bruxelles Blaga are timp, pana joi (zi in care Victor Ponta va ateriza si el la sediul UE), sa bage toate strambele posibile. In avanpremiera, liderul PDL a declarat deja ca ”faradelegile” USL-ului au adancit criza din tara: ”Leul din nou a inregistrat un nou minim. Neincrederea investitorilor in masurile luate de Guvern este, din pacate, rezultatul acestor faradelegi. Nu au dus decat la adancirea crizei, scumpirea vietii, o viata tot mai grea pentru romani”. Desi toaca la imaginea USL cu tot elanul, PDL a avut totusi precautia de a anunta ca nu va cere suspendarea dreptului de vot al Romaniei. Nicio grija, s-ar putea s-o ceara liderii UE.

author avatar
Simona Badulescu
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger