AcasăNewsBlaga: PDL considera ca se impune mai mult decat oricand demisia intregului...

Blaga: PDL considera ca se impune mai mult decat oricand demisia intregului Guvern Ponta

Conducerea PDL, prin vocea liderului Vasile Blaga, e de parere ca „se impune mai mult decat oricand demisia intregului Guvern Ponta”.

Blaga a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Permanent al PDL, ca Executivul condus de Ponta, organizator al referendumului privind demiterea lui Traian Basescu, ar trebui sa-si prezinte demisia. „Concluzia sedintei BPN este ca PDL considera mai mult decat oricand ca se impune demisia intregului Guvern Ponta, cel care a organizat referendumul din 29 iulie. Am vazut pozitiile domnului Rus si Dobre, intelegem ca dansii nu doresc sa continue implicarea MAI in acest demes politic initiat de Victor Ponta care saptamana trecuta, in 3 august, isi propunea nici mai mult nici mai putin decat un minirecensamant in care sa scoata din liste 1.300.000 de oameni pentru ca referendumul sa fie validat”, a sustinut Blaga, potrivit realitatea.net.

„Din declaratia domnului Rus, pentru ca in sfarsit a spus adevarul: presiunile foarte mari pe care le face USL asupra Ministerului de Interne si presiunile pe care, iata, si presedintele interimar le face, care cred ca-i place jucaria de la Cotroceni si ar vrea sa ramana cat mai mult acolo”, a mai spus, luni, liderul PDL.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger