AcasăNewsBlaga: Oricine poate sa-si depuna candidatura la sefia partidului, daca e membru...

Blaga: Oricine poate sa-si depuna candidatura la sefia partidului, daca e membru PDL

Vasile Blaga considera ca orice PDL-ist isi poate depune candidatura la sefia partidului. „Foarte multi ar trebui sa candideze”, a adaugat democrat-liberalul pe care multi il vad unul dintre favoritii la fotoliul de lider al Partidului Democrat Liberal.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre faptul ca Monica Macovei, Cristian Preda si Sever Voinescu si-au anuntat intentia de a candida la conducerea PDL, Vasile Blaga a raspuns ca orice democrat-liberal poate face acest lucru. „Poate sa-si depuna candidatura in acest moment oricine, daca este membru al PDL. (..) Foarte multi ar trebui sa candideze. Unii colegi au castigat alegerile, dar si colegi care le-au pierdut cu scoruri foarte ridicate. Dau un singur exemplu: domnul Flutur are cu 10 primari mai mult decat in 2008, un scor politic de peste 35%, dar nu a castigat Consiliul Judetean, dar nu din motive imputabile lui. Un astfel de coleg trebuie sa faca parte din conducerea partidului”, a spus Blaga.

Chestionat cu privire la eventuale noi plecari din PDL, Blaga a afirmat ca astfel de miscari depind de „caracterul” colegilor sai. „Nu stiu ce sa zic, din acest punct de vedere mi-as dori sa plece, depinde caracterul fiecaruia. (…) Daca asta e decizia unora dintre colegii nostri de astazi, asta e”, a spus Blaga.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger