AcasăNewsBlaga: "Nu cred ca opozitia va merge pana la capat cu demisiile...

Blaga: „Nu cred ca opozitia va merge pana la capat cu demisiile din Parlament!”

Vasile Blaga

Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca nu crede ca opozitia va duce pana la capat ideea demisiei din Parlament si a apreciat ca reprezentantii opozitiei stiu ca nu rezolva absolut nimic in acest fel.Blaga a fost intrebat cum comenteaza ideea opozitiei de a-si da demisia „in masa” din Parlament.

Vasile Blaga

„Eu nu cred ca o vor duce pana la capat, pentru ca sunt oameni realisti, care cunosc foarte bine procedurile si in cazul opozitiei si stiu ca nu rezolva absolut nimic”, a spus Vasile Blaga. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca parlamentarii liberali doresc, dupa ce puterea a refuzat declansarea de anticipate, ca deputatii si senatorii USL sa demisioneze din functii, el precizand ca vor urma discutii cu partenerii din Uniune, inainte de hotararea finala.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni seara,  ca a fost informat de Crin Antonescu ca o parte a parlamentarilor PNL si-au scris demisiile, insa acestea nu au fost depuse la Parlament pentru ca nu exista o decizie in acest sens.

„Deocamdata acele demisii ale unor parlamentari PNL sunt depuse la Crin Antonescu, nu la Parlament. In cadrul USL nu exista o decizie cu privire la demisia in bloc a opozitiei, am stabilit ca vom mai discuta pe acest subiect, pentru a avea o decizie clara pana pe 1 februarie, cand incepe sesiunea legislativa”, a declarat presedintele PSD.

author avatar
Ciprian Purice
137 afisari

2 COMENTARII

  1. Vasile Blaga este un om realist si stie ce vorbeste, cei din opozitie se bat cu pumnii in piept, dar doar din vorbe.

  2. D.le Blaga, mai usor cu aparitiile in public. Credeti ca am uitat ce ati provocat dvs cu politistii Romaniei, cu: iesi afara javra ordinara??? D.le Blaga, atentie deci. Nu va dati mielusel, ca ati fost primul care a dorit sa il infunde pe Basescu. Bun. Nici noi nu credem ca astia isi vor da demisia. Sunt avari dupa putere. Dar noi nu vrem sa isi dea demisia, noi ii vrem in inchisoare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger