AcasăNewsBlaga, nemultumit de prestatia electorala a lui Ungureanu

Blaga, nemultumit de prestatia electorala a lui Ungureanu

Vasile Blaga

Ca sa ajunga prieten la toarta cu Vasile Blaga, Razvan Ungureanu trebuie sa se miste mai mult si cu talent pe scena publica.

Vasile Blaga ar vrea un Razvan Ungureanu mult mai activ

Intrebat fiind cat de prietenesti sunt relatiile dintre el si Razvan Ungureanu, Blaga mai intai a catalogat relatia sa cu fostul premier ca fiind una ”foarte buna”, urmare a colaborarii de asemenea excelente din timpul regimului Tariceanu, cand amandoi erau colegi in guvern.

Razvan Ungureanu nu se ridica la inaltimea asteptarilor pedeliste

Imediat insa, liderul PDL a adaugat ca asteapta din partea lui Ungureanu ”mai multa prezenta publica” si ”o participare mai serioasa in campanie”. Ceea ce, tradus, inseamna ca ”Buldogul” democrat este mai curand nemultumit de prestatia politica a celui despre care altii insista sa spuna ca este viitorul lider al dreptei bastinase. Ca sa mai dreaga busuiocul ARD, ofilit de reprosurile proaspat exprimate, Blaga si-a inmuiat tonul si a afirmat ca stie cat de mult munceste Ungureanu in teritoriu, dar asteptarile lui sunt altele, mai ales ca fostul premier ,,are multe de spus”. Depinde acum daca despre adversarii din USL sau despre colegii din ARD, caz in care poate ca ar fi mai bine, pentru Blaga si ai sai, ca fostul sef al SIE sa ignore indemnul liderului PDL si sa nu spuna nimic in plus.

Romanii, indemnati sa faca politica protejata

Considerand, probabil, ca doua decenii de politica neprotejata sunt prea de ajuns, niste anonimi au introdus prezervativele in domeniu. Obiectele au aterizat in politica damboviteana atasate fiind unor pliante (neasumate, oficial, de nimeni) pe care scrie „Vrei sa te eliberezi de stresul provocat de USL? Protejeaza-te si ARDe-i in cabina”. Reprezentantii ARD se leapada in schimb de astfel de metode de contraceptie politica si sustin ca punerea lor pe seama dreptei mioritice nu este decat ”o lovitura sub centura data de adversari”.

[poll id=”396”]

author avatar
Simona Badulescu
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger