AcasăNewsBlaga le da pesedistilor prima palma dupa ceafa

Blaga le da pesedistilor prima palma dupa ceafa

Vasile Blaga

Actiunile “subversive si extrem de nocive” ale prefectului din Teleorman vor ramane necercetate de parlamentari, a decis conducerea Senatului.

Vasile Blaga ii arata lui Vasile Dragnea cine este acum presedintele Senatului

Pesedistii in frunte cu Liviu Dragnea, autorul sesizarii indreptate impotriva prefectului Teodor Nitulescu, au primul motiv sa planga dupa Mircea Geoana. Condus acum de pedelistul Vasile Blaga, Biroul permanent al Senatului a respins cererea privind anchetarea “abuzurilor” prefectului teleormanean de catre o comisie parlamentara. Prefect reclamat de Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman, inca de pe vremea cand Senatul era prezidat de colegul Geoana.

Vasile Dragnea

Nemultumiti de decizia care il lasa cu buza umflata pe Dragnea, secretarul lor general, pesedistii din conducerea Senatului au anuntat ca vor sa se pronunte si plenul asupra constituirii sau nu a respectivei comisii de ancheta.

author avatar
Simona Badulescu
705 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ziarul asta a devenit portocaliu pe fata.Daca era geoana in locul lui blaga tot asa era.Acum buldogul bine dresat executa fara maraieli ordinele stapanului sau.Demersul psdist a fost facut si pentru a demasca, daca mai era nevoie, ca la putere se afla nu un pertid stat ci o mafie statala portocalie condusa de un dement.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger