AcasăNewsBlaga isi pregateste restauratia

Blaga isi pregateste restauratia

Aparent neutralizata de Boc si ai lui, tripleta “BVB”  (Blaga, Videanu, Berceanu) s-a reactivat la nici o luna de la congres.  Cine credea ca odata cu realegerea lui Emil Boc in fruntea partidului apele in PDL se vor linisti s-a inselat amarnic.

Vasile Blaga nu accepta pensionarea politica si incearca sa revina in prima linie a PDL

Chiar daca sunt  amenintati cu DNA-ul, democrat-liberalii nemultumiti de rezultatul congresului nu par dispusi sa accepte situatia.  Prin urmare, acestia s-au regrupat in jurul lui Vasile Blaga in incercarea de a castiga din nou teren in partid. Noua grupare este de fapt vechea grupare updatata un pic. Alaturi de Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adrian Videanu a venit si senatorul Petru Filip, dar si alti deputati si senatori. Evident in schema a ramas si Sorin Frunzaverde chiar daca acesta detine in prezent functia de primvicepresedinte.

Miza este sa-l tina in sah pe Boc

Separat sau in formula completa, oamenii lui Vasile Blaga obisnuiesc sa se reuneasca  prin diverse locatii doar de ei stiute. Chiar daca nu intentioneaza sa rupa partidul, gruparea pune totusi la cale un plan care sa le asigure revenirea in prim-planul PDL-ului.  Batalia cea mai dura, dupa cum ne-a declarat chiar unul dintre participantii la cea mai recenta reuniune, se va da pentru stoparea vanatorii pe care Emil Boc si locotenentii sai au demarat-o impotriva oamenilor numiti in functii de perdantii de la congres.  Totodata, “rebelii” iau in calcul si sa tempereze elanul premierului, care propune, sustin ei, tot felul de masuri aiuritoare.

Cum membrii gruparii sunt in majoritatea lor parlamentari, acestia jura ca nu-si vor mai da votul cu una cu doua, pentru a-l obliga pe Boc sa tina cont de doleantele lor. Ca situatia nu este tocmai roz in PDL o demonstreaza si faptul ca Blaga a reusit sa faca prozeliti in gruparea lui Emil Boc. Astfel, potrivit unor surse democrat-liberale, Sulfina Barbu, care a pierdut functia de secretar general al PDL si a ratat nominalizarea pentru portofoliul de la Munca, a decis de curand sa ingroase randul “opozitiei” din partid.

author avatar
Adelina Ionicel
1.506 afisari

2 COMENTARII

  1. Va rugam sa reveniti la conducerea MAI pentru ca,sa nu mai dati posibilitatea acestui semianalfabet sa-si bata joc de toata munca dumneavoastra pe care ati efectuat-o ca ministru al MAI.Domnul Mironescu transmite prietenuluiIgas un mesaj”Ti-am pregatit un loc caldut la mine in celula”

  2. Blaga, nu te mai intoarce la MI, te asteapta beleaua dupa colt. Cineva si-a adus aminte de niste smecherii ca vama din Bihor si a vorbit. A aflat si cine nu trebuie. Mai bine iti iei un concediu definitiv in Papua.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger