AcasăNewsBlaga, incoltit si de penelisti si de pedelisti

Blaga, incoltit si de penelisti si de pedelisti

Cum un ghinion nu vine singur niciodata, Vasile Blaga va trebui sa se apere si in propriul sau partid, nu numai la DNA.

Culmea este ca cei mai aprigi contestatari ai lui Blaga nu sunt liberalii de veche sorginte ci chiar fostii sai tovarasi de arme pedelisti. Cei adunati in jurul lui Gheorghe Falca mai exact, stiut fiind de mult timp ca in actualul primar al Aradului dospesc ganduri de marire. Cunoscut si drept ”finul lui Basescu”, Falca a pus ochii pe functia de presedinte ocupata de Vasile Blaga inca de pe vremea PDL-ului, ba dupa spusele colegilor s-a visat si premier. Cum e greu insa sa asaltezi Palatul Victoria, mai ales cu Iohannis presedinte, Falca s-ar multumi cu pozitia de lider al PNL, motiv pentru care incearca sa profite de necazul lui Blaga. Desi s-ar bucura si ei sa scape de ”Buldog”, fostii liberali au luat in calcul varianta debarcarii lui Blaga, dar intr-un mod lipsit de entuziasm. Nu ca ar da dovada de caracter si se abtin sa loveasca un om aflat la ananghie, ci din interes: stiu ca n-au un lider al lor bun de pus in loc si nu vor sa auda de Falca.

Gheorghe Falcă pândeste scaunul „Buldogului“

Ce-i drept, exista si unii ex-liberali care ar vrea sa-l mazileasca rapid pe Blaga pentru ca astfel Alina Gorghiu sa ajunga lider cu norma intreaga. Satula de aria integritatii cantata de Gorghiu si-in culcare si-n sculare, vechea garda liberala stramba insa din nas.

Se strange lantul in jurul ”Buldogului”

Faptul ca doar unii dintre penelisti dau navala sa-i sape groapa in timp ce altii prefera sa mai stea sprijiniti in sapa nu trebuie sa-l faca pe Blaga sa se culce pe o ureche. Nu de alta, dar daca dosarul de coruptie in care este implicat avanseaza, fostii liberali vor pune si ei umarul, serios de aceasta data, la debarcarea lui Blaga din fruntea PNL, iar dupa aceea se vor duce sa zgreptane din nou la usa lui Dacian Ciolos. Acest scenariu este preferatul pesimistilor de serviciu, in a caror opinie Vasile Blaga este terminat. Si asta din cauza ”lacomiei” care l-ar fi impins sa incerce sa profite de ajungerea lui Dragos Tudorache (un pupil al fostilor pedelisti Mircea Toader si Vasile Blaga) in fruntea MAI pentru a preluat controlul Internelor. Si mai exact, se spune ca Blaga nu s-a multumit cu cei 7 – 8 oameni care urmau sa fie numiti in functii de conducere in minister (contingent deja convenit cu ”tehnocratii”) si a vrut sa ia el tot potul, suparandu-l astfel foarte inclusiv pe premierul Ciolos. Context in care o fericita coincidenta a facut ca dosarul in care a fost chemat Blaga la DNA sa atinga punctul de coacere. Iar daca asa este, nu stim cine ar putea paria pe sansele ”Buldogului” de a scapa de lesa DNA-ului.

author avatar
Simona Badulescu
729 afisari

3 COMENTARII

  1. Acest hot ordinar si lacom, merita sa fie inchis pe viata la munca silnica si confiscata averea ilegal dobindita. DAR ROMANIA NU ESTE NICI CHINA SI NICI SINGAPORE. Asa ca nu va pati nimic in afara de putin spurcat prin tembeliziuni.

    • Lasa, ca nici Falca nu e mai breaz. Merita si asta vreo 10 ani de parnaie la Barcea Mare.

  2. Toate structurile MAI din Ardeal sunt la „dispozitia” lui Blaga, actioneaza la comanda lui acoperindu-i infractiunile si protejand pe cei care-i umfla conturile.
    Oamnenii legii (?!) nu se dau in laturi de la nimic,ameninta santajeaza,insceneaza lucruri, fac dosare la comanda, tin dosare la sertar cu scopul de a-i acoperi pe „protejatii” lui Blaga (si ai lor), numesc oameni in functii in institutiile statului doar cu scopul de a le servi intereselor lor de grup.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger