AcasăNewsBlaga: Ii rugam pe romani sa apere valorile democratiei. O pot face...

Blaga: Ii rugam pe romani sa apere valorile democratiei. O pot face refuzand sa participe la referendum

Vasile Blaga a declarat, vineri, ca PDL-ul ii roaga pe romani sa apere valorile democratiei, acest lucru echivaland cu refuzulul alegatorilor de a participa la referendumul de duminica, 29 iulie.

„Ii rugam pe romani sa apere valorile democratiei, cucerite din 1989 incoace. O pot face refuzand sa participe la referendum. USL – Victor Ponta si Crin Antonescu – vor sa foloseasca acest referendum pentru a acoperi, prin prezenta romanilor la vot, o lovitura de stat. (…) Mesajul PDL catre romani este: nu mergeti la vot, nu va lasati folositi de adversarii democratiei. (…) Incercarea de a distruge ordinea de drept din Romania a inceput din prima zi de guvernare USL. Au urmat atacuri in serie asupra CCR, conducerii Parlamentului, Avocatului Poporului. Au culminat cu suspendarea, in mai putin de 48 de ore, a presedintelui Romaniei”, a sustinut liderul PDL, intr-o conferinta de presa.

Blaga sustine ca Uniunea Social Liberala ar pregati o frauda „uriasa” la referendum. „USL se pregateste sa organizeze o frauda uriasa la referendum. Guvernul Ponta a refuzat sa instaleze camere de luat vederi in sectiile infiintate in carciumi, hoteluri, locuinte ale unor membri de-ai lor, vestiare ale unor echipe de fotbal”, a spus presedintele PDL.

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger