AcasăNewsBlaga, favoritul incontestabil al congresului din 30 iunie

Blaga, favoritul incontestabil al congresului din 30 iunie

Pedelistii isi pun sperantele in Vasile Blaga

PDL va avea congres extraordinar pe 30 iunie, a decis Consiliul National de Coordonare. Un congres la care majoritatea pedelistilor pariaza pe Vasile Blaga.

Pedelistii isi pun sperantele in Vasile Blaga

In lipsa presiunilor exercitate de Traian Basescu (vezi congresul din 2011, cand acesta a fortat practic realegerea lui Emil Boc), democratii au renuntat la formulele de import. Rezultatul: desi Preda, Macovei & Comp. promit sa prezinte congresului un proiect ”care include si formarea unui bloc de dreapta, cu PDL ca principala forta, plus alte formatiuni si oameni precum Mihai Razvan Ungureanu”, vechii pedelisti pariaza exclusiv pe Vasile Blaga. Un candidat despre care s-a aflat ca avea deja, ieri dupa amiaza, aproape 50 de semnaturi. Iar printre sustinatorii declarati se numara Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Cristian Boureanu, Gheorghe Stefan. Pe surse de aceasta data, s-a mai aflat ca secretar general al partidului ar putea fi Gheorghe Flutur sau Gheorghe Falca. Odata rezolvata problema presedintelui si secretarului, doar locurile de vicepresedinte raman puse la mezat. La acest nivel, jocurile se vor face direct la congres, dar deja se stie ca nume sonore – Elena Udrea, Roberta Anastase, Emil Boc, Gheorghe Stefan – nu se vor regasi in viitoarea conducere a PDL, toti acestia afirmand ca nu vor mai candida. Indiferent de componenta sa si de faptul ca, statutar, este aleasa pentru patru ani, aceasta conducere va da socoteala dupa alegerile parlamentare. Atunci va fi convocat un congres, special pentru evaluarea rezultatelor, a avertizat de pe acum Emil Boc.

Ungureanu a priceput ca nu-i loc pentru el in PDL

Mihai Razvan Ungureanu

Rejectat de vechea garda pedelista, Mihai Razvan Ungureanu a anuntat ca nu se inscrie in PDL. In schimb, intentioneaza sa forteze usa politicii cu ajutorul ”Initiativei Civice”, un ONG infiintat de el special pentru a-i stringe pe toti dezamagitii de actuala politica damboviteana. Pe masura ce ONG-ul sau va capata ”greutatea necesara”, Ungureanu intentioneaza sa se alature unor partide ”precum PDL sau Noua Republica”, pentru a forma astfel ”o platforma de dreapta capabila sa intre in alegerile din toamna”.

author avatar
Simona Badulescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger