AcasăNewsBlaga: Exista posibilitatea convocarii unei sesiuni extraordinare pentru Dobre

Blaga: Exista posibilitatea convocarii unei sesiuni extraordinare pentru Dobre

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat ca se doreste convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, in care sa se ceara ridicarea imunitatii lui Victor Paul Dobre, acuzat de abuz in serviciu.

Vasile Blaga, liderul democrat-liberalilor, a anuntat, luni, ca exista posibilitatea convocarii unei sedinte extraordinare a parlamentului privind ridicarea imunitatii deputatului Victor Paul Dobre, care este cercetat pentru abuz in serviciu in czul listelor electorale pe baza carora s-a desfasurat referendumul de pe 29 iulie.

„In Parlament, deocamdata este o cerere a Parchetului de pe langa ICCJ si, daca el se va reuni, noi vom proceda asa cum am facut-o intotdeauna, adica nu ne-am opus niciodata demersurilor justitiei. Discutam acum, in Biroul Permanent. Iti trebuie majoritate in Biroul Permanent al Camerei dar exista posibilitatea convocarii Parlamentului”, a spus acesta, citat de b1.ro.

Declaratia sefului PDL survine dupa ce Ramona Manescu, europarlamentar PNL, a declarat, sambata, ca USL nu va accepta cererea Parchetului, urmand ca in Parlament sa nu aiba loc nicio sedinta extraordinara in legatura ridicarea imunitatii deputatului.

Mai mult, aceasta a catalogat cererea magistratilor ca fiind „o forma de presiune inacceptabila, iar din punctul de vedere al parlamentarilor USL aceasta sesizare nu va fi acceptata in legislativ si cu siguranta nu va fi pusa pe ordinea de zi a legislativului”.

author avatar
Ionut Zgimbau
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger