AcasăNewsBlaga, despre acuzatiile de plagiat: Nu ma aseman cu domnul Ponta

Blaga, despre acuzatiile de plagiat: Nu ma aseman cu domnul Ponta

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a infirmat acuzatiile de plagiat la adresa lui, declarand ca nu se seamana cu Victor Ponta, lucrarile despre care se zice ca ar fi copiate fiind doar simple materiale de lucru.

Vasile Blaga, presedintele PDL, a infirmat, miercuri, acuzele de plagiat aduse la adresa sa, aratand ca cele trei lucrari despre care se zice ca ar fi plagiate, nu reprezinta decat niste materiale de lucru, acesta neavand elaborata o teza de doctorat.

„Nu sunt referate publice, au fost acceptate de comisia respectiva. Eu nu mi-am elaborat teza de doctorat, nu o vedeti in CV-ul meu, a explicat Vasile Blaga, citat de Realitatea TV.

Acesta a dorit sa se desprinda de alura lui Victor Ponta, declarand ca nu se aseamana premierului, motivand ca acuzatiile la adresa sa reprezinta doar incercari „disperate” de a-l „salva pe premierul Victor Ponta de plagiat, de hotie”.

„In incercarea disperata a unora de a-l salva pe domnul Ponta de plagiat, de hotie, unii vor sa arate ca suntem toti la fel. Numai ca nu e nimic mai fals. Nu ma aseman cu domnul Ponta din niciun punct de vedere”, a afirmat Blaga.

Declaratia presedintelui PDL vine dupa acuzele aparute in presa conform carora acesta, doctorand al Universitatii Nationale de Aparare „Carol 1” , ar fi intocmit mai multe Referate de cercetare stiintifica in care a plagiat diferite lucrari.

author avatar
Ionut Zgimbau
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger