AcasăNewsBlaga, declaratii acide la adresa lui Basescu: "M-au deranjat niste neadevaruri"

Blaga, declaratii acide la adresa lui Basescu: „M-au deranjat niste neadevaruri”

Vasile Blaga a fost deranjat de declaratiile lui Basescu. Liderul PDL considera ca seful statului a lovit in partid si ca a spus „neadevaruri”.

„Iata ca domnul presedinte Traian Basescu pentru a doua oara intervine intr-o competitie interna in partid, care nici macar nu e declansata”, a afirmat Blaga, vineri, intr-o conferinta de presa. „PDL de acum e PDL din vara care a aparat statul de drept si pe domnul presedinte”, a adaugat liderul PDL. „Pe mine m-au deranjat anumite neadevaruri spuse de  presedinte. In primul rand, nu am schimbat pe nicaieri conducerea partidului, nu avem conduceri interimare”, a mai spus Blaga.

Basescu a declarat, joi seara, la B1 TV, ca Partidul Democrat Liberal nu mai seamana cu formatiunea politica pe care a lasat-o in urma cu cativa nai. „Ce cauti sa te certi in interiorul partidului? E o prostie. PDL-ul cum e in acest moment nu mai seamana cu PDL-ul care era cand eu am plecat”, a sustinut Basescu. „Seamana tot mai mult cu FSN, pentru mine PDL nu mai este un instrument politic. Pana termin eu mandatul nu ma mai poate ajuta in atingerea obiectvelor. Eu le spun, dezinteresat, ca unul ce a plecat dintre ei, dar care azi se uita la ei si nu ii vine sa creada ce vede. Nu am nimic de asteptat de la PDL, ci am doar un regret teribil raportat la ce au fost si ce au ajuns”, a adaugat seful statului.

author avatar
eNational
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger