AcasăNewsBlaga, chemat la DNA ca urmare a accidentului din Brasov

Blaga, chemat la DNA ca urmare a accidentului din Brasov

La aflarea rezultatelor, Blaga si Gorghiu au fost loviti de mutenie. Si asa au ramas multa vreme

Vasile Blaga a ajuns inca de dimineata sa discute cu procurorii anticoruptie, fiind citat in acest sens.

Dupa ce a petrecut in week-end alaturi de colega sa de la conducerea PNL, de familia acesteia si de alti colegi liberali, Vasile Blaga a ajuns luni dimineata la DNA. Motivul prezentei sale la audieri, in calitate de martor, a fost legat de accidentul in care a fost implicata masina sa, la volanul careia se afla, insa, o alta persoana – respectiv chestorul Popa, cu care Blaga a admis ca e prieten de familie.

De altfel, dupa ce a dat explicatii cateva zeci de minute in fata anchetatorilor, Blaga a oferit cateva lamuriri si in fata jurnalistilor. „Fiind in concediu, dl chestor Popa… eu l-am rugat sa ia masina pentru ca e Diesel si daca n-o misti (…) masina e din 2001 (…) a fost implicat intr-un accident usor”, a lamurit seful PNL.

Este vorba despre un accident produs in urma cu doar cateva saptamani, pe raza judetului Brasov, cand chestorul Liviu Popa, fost numar 1 in cadrul Politiei Romane, actualmente sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Brasov, aflat la volanul masinii lui Blaga, a facut accident, in timp ce se indrepta catre Capitala.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger