AcasăNews"Blaga baga la inaintare soferi si secretare!". Pedelistii din Teleorman se ridica...

„Blaga baga la inaintare soferi si secretare!”. Pedelistii din Teleorman se ridica la lupta pentru Elena Udrea

Nemultumite de modul in care s-a intocmit lista delegatilor PDL Teleorman la Conventia Extraordinara din 23 martie, zeci de organizatii pedeliste din judet ameninta cu boicotarea congresului.

Lupta pentru presedintia PDL a incins spiritele pedelistilor impartiti in doua tabere: una pro Elena Udrea si cealalta pro Vasile Blaga

Protestatarii teleormaneni il acuza pe liderul judetean, Teodor Nitulescu, de selectarea unor delegati pro Vasile Blaga. Concret, nemultumitii afirma ca din cei 23 de primari ai PDL au fost exclusi de pe lista delegatilor exact cei doi simpatizanti declarati ai Elenei Udrea.

Vasile Blaga nu se lasa sedus de Traian Basescu, prefera inca un mandat de lider al PDL

Situatie intalnita si in cazul consilierilor judeteni, cand din totalul de 7 au fost lasati la o parte alti doi sustinatori ai Elenei Udrea. Alta acuzatie vizeaza numarul prea mare de delegati din orasul Videle (13 persoane, in marea lor majoritate ”soferi si secretare”), in comparatie cu delegatiile municipiilor Rosiorii de Vede si Turnu Magurele, care impreuna au 14 membri. Odata enumerate neregulile, peste 60 de organizatii ale PDL Teleorman au sustinut ca vor boicota congresul PDL.

Basescu – Blaga, dragoste cu nabadai

Placut impresionat de afectiunea declarata de Traian Basescu, Vasile Blaga si-a marturisit la randul lui amorul pentru fostul sau sef: ”Ma bucura ca a zis ca tine la mine si eu tin la domnia sa”. Asta nu inseamna inca ca Blaga amesteca sentimentele cu congresul PDL. ”Pe de alta parte, soarta partidului va fi stabilita de cei 5.000 de delegati la Conventie. Ma voi supune votului lor”, a demonstrat Blaga ca nu renunta de buna voie la sefia PDL.

author avatar
eNational
319 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger