AcasăNewsBlaga baga batul prin gardul USL

Blaga baga batul prin gardul USL

Vasile Blaga vrea sa intretina zazania dintre PSD si USL

Democrat-liberalii insista sa vanture posibilitatea parafarii unei aliante post-electorale PDL-PNL.

Vasile Blaga vrea sa intretina zazania dintre PSD si USL

Cel care spune ca PDL ia in calcul o asemenea alianta ”naturala” este chiar liderul Vasile Blaga: ”Nu am avea nicio problema cu ei din punctul unui program de guvernare cu adevarat bun. Nu ii spun nici de stanga, nici de dreapta, un program de guvernare adevarat pentru Romania”.

Dornic sa tulbure apele useliste, Blaga lasa sa se inteleaga ca, de dragul unui asemenea mariaj potrivit doctrinar, pedelistii sunt gata sa-l adopte si pe Crin Antonescu. ”Astfel de conditii sunt neproductive. La un moment dat, ni s-a spus si noua <<faceti lucrurile astea fara Basescu>> si nu ne-a placut”, raspunde Blaga atunci cand este intrebat daca realizarea unei aliante PDL – PNL depinde de prezenta lui Antonescu in fruntea liberalilor.

author avatar
Simona Badulescu
187 afisari

2 COMENTARII

  1. Alianta PDL-PPDD, care se va oficializa dupa 9 decembrie, care il va sustine pe Adriean Videanu pentru functia de prim-ministru si, cel mai probabil, pe Dan Diaconescu pentru functia de presedinte.

  2. Colaborarea PDL – PPDD există deja. Zeci de candidați cu probleme de integritate din PDL candidează pe listele lui Diaconescu, printre care îi amintim pe Ridzi, Marius Necula sau Antonie Solomon. PDL=PPDD.Aceasta ar fi imaginea dezastrului pentru România: Videanu premier, iar Dan Diaconescu președinte după 2014!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger