AcasăNewsBlackout total în România?! Previziune cruntă pentru toți românii

Blackout total în România?! Previziune cruntă pentru toți românii

energieBlackout total în România?! Previziune cruntă pentru toți românii

Este risc de blackout în România! Această variantă este luată în calcul de mulți specialiști în energie.

Unul dintre cei mai mari furnizori de energie din România a spus ce se petrece chiar în acest moment. E.ON România a admis că nu mai poate încheia contracte noi pentru că nu se găsește energie şi nu le poate spune clienților ce preţuri vor avea.

Risc de blackout în România în această iarnă

„Trebuie să fie găsită o soluție repede, pentru că suntem deja în noiembrie. Pentru clienții noștri nu găsim energie în piață pentru anul viitor și nu putem să le spunem clienților noștri ce preț vor avea la energie electrică anul următor”, a spus șeful E.ON România, citat de Antena 3.

În opinia sa, predictibilitatea e importantă. Altfel, a continuat acesta, cum își poate face planurile o firmă care folosește energie electrică la producție, planuri de investiții, de finanțare, de angajare, dacă nu-și cunosc prețul la energie electrică?

Primul document oficial despre riscul unui blackout în România

A apărut primul document oficial care anunță că România riscă să intre în blackout. Printr-un document oficial trimis de către Ministerul Energiei, Transelectrica avertizează că România ar putea să se trezească în beznă.

Potrivit documentului transmis de Transelectrica, consumul de energie electrică pentru vârful de sarcină în iarna 2022-2023 este estimat la aproximativ 9000-9500 de megawați.

În perioada de iarnă, respectiv în zilele în care nu sunt condiții pentru funcționarea centralelor cu surse regenerabile, la nivelul sistemului energetic național se pot produce maximum 7000 de megawați, asta înseamnă că România este nevoită să importe 2000-2500 de megawați.

Transelectrica atrage atenția că România nu are de unde să importe acești megawați, încă din luna august.

author avatar
Andreea Vlad
2.244 afisari

24 COMENTARII

  1. ANDREEA ,SUBIECTUL ENERGIEI ELECTRICE NU-I PENTRU TINE ,TU N-AI HABAR NICI CARE-I UNITATEA DE MASURA PENTRU ENERGIE ,DAR TE-AI APUCAT SA IMPRASTII CE-TI TRECE TIE PRIN CAP.
    ORI TE DOCUMENTEZI ORI TE DUCI IAR LA LICEU SI PUI BURTA PE CARTE , SAU LA BUCATARIE ,ACOLO POTI FACE GHIVECI !.

  2. @anonim, scrisul „la ziar” nu e pentru tine , nici macar la comentarii! Mergi matale la stana de unde ati navalit toti dupa rivulutie, si mulge berbecu’, ca poate-poate capeti ceva alb si unsuros!
    Se vede ca esti frustrat rau ca nu-ti mai gateste nevasta de cand a fugit la turci cu negru’ ala!
    De, s-o fi saturat de munca la stana si mai apoi la curvasarie pe centura si facut confectii la negru, ca toate curvele batrane la care nu se mai uita tiristii!
    Asa ca lasa discutiile savante despre elecfricitate! Ai uitat cand sareai peste sina de tramvai sa nu te curenteze, meltene?!

  3. nu este nici un risc de black out.
    numai aiureli debitati.
    o ajuns la moda expresia de black out, aceasta expresie fiind inventata de cei care se ocupa cu black mail-ul social.
    pandemie creata intentionat, planificat si artificial.
    razboi provocat tot artificial si mai nou inventarea de frici false, motive mincinoase si provocari pentru a se transforma in conflict mondial.
    black out doar in capul slugilor necuratului si a propagandistilor lui.
    in realitate este pace, lumina, bucurie, timp minunat de frumos.
    toate relele si neajunsurile sunt produse intentionat de aceleasi minti slabe, care vietuiesc cu voia lor in intuneric, mandrie, lacomie invidie, zgarcenie, neascultare si viclenie.

  4. Se apropie clipa ,când prețul libertății, va fi libertatea însăși globalisti atanisti o sa încerce sa acapareze tot ,pt ei nu mai exista cale de întoarcere, la ce haos
    și nebunie planetară au făcut în acest ultimii doi ani,

    • ”Se apropie clipa ,când prețul libertății, va fi libertatea însăși ” hai sictir cu citatul tau din filmul Vlad Tepes! Te f ut!

  5. o dovada ca razboiul si crizele au fost planificate , este ca austria de mai bine de un an de zile de a incepe razboiul facea simulari de black out , cand lumea nici nu stia ce=i aia . concluzia , smecherii care conduc lumea vor sa ne tina in ham si saracie .

  6. E black out in mintea mazgalitorilor acestei fitzuici. „andreea” e campioana intunericului…

        • Prost, prost, dar ești consecvent… Adică insistent, cretinel!
          Născut si crescut în saracie, abuzat de un tata bețiv și o mama curva, retardat si lenes, nu puteai ajunge altceva decât un bou frustrat.
          QED (Dacă sugi mielul îți spun ce inseamna).

  7. Baliverne! Elegant spus e teoria drobului de sare, care stă să cadă. Neaoș spus e proliferarea idioțeniilor, spuse cu ștaif.

  8. pana acum o luna era black-out partial, acum vad ca se scrie de black-out total.
    serios?
    in ultimii trei ani, pana anul trecut, aflam tot asa prin septembrie-octombrie ca urmeaza cea mai grea iarna din ultima suta de ani.
    desigur ca tot pe calea undelor de la bruxelles si de la cercetatorii „engleji”, obligatoriu.
    minciuni peste minciuni, tot felul de scorneli doar ca sa mai bage frica in oameni si cu altceva.
    niste scamatori.
    orice-ar fi, daca va fi, pe noi nu ne va ingenunchea si nu ne vor ingenunchea, pentru ca romanul isi pune toata nadejdea in Dumnezeu si vom fi uniti unul cu altul si voluntari in a ne sprijini unii pe altii.
    noua, romanilor, singur Dumnezeu ne-a fost alaturi in ultimii 2000 de ani.
    asa ca, pana una sau alta, RO EXIT si Doamne ajuta la toata lumea!

  9. Dom’le a promis Virgilica Popescu, a jurat si Ciuca ca au depozitele pline si ca nu vom avea probleme cu energia la iarna…..si l-am prins cu rața in gura !
    E de interes public sa stim si noi cata energie exporta Romania catre „vestul salbatic”, sa nu sufere aia.

    • chiar asa, depozitele erau pline.
      zile in sir prin toata presa si televiziunile, am primit asigurari de la guvern ca nu vor fi probleme, ca necesarul va fi asigurat si totul va fi bine.
      deci, nu ne facem griji.
      daca romanii nu vor avea ce le trebuie, cat le trebuie si cand le trebuie… clasa politica out! scoasa afara de cravata si tinuta in frig.
      cu astia, nu se poate altfel.

  10. @Anonim 2022-11-04 18:04 18:04:21
    Anonim ai fost in viata ta mizerabila, anonim ai sa ramai dupa ce dai coltu’. Un vierme de care nimeni nu-si amintește….

  11. Termocentralele nu trebuie inchise de pnlisti si psdisti. Mintia nu trebuia inchisa si vanduta, acolo a fost crima economica facuta cu largul concurs al conducerii tarii. Constructia hidrocentralelor deja incepute (de fapt aproape de finalizare) nu trebuie blocata de onguri si de usristi. Acum deja functionam partial pe importuri de energie electrica. Ce va fi in miezul iernii cand nici altii nu vor mai avea sa ne vanda? Ne indreptam spre dezastru, din cauza unor decizii care au ingropat Romania.

  12. IN AFARA DE A NE LAMENTA , DE A INJURA, DE A NE ARATA …MUSCHII – ON LINE-, MAI FACEM SI ALTCEVA ??? DACA NU , ASTIA SI CEI DE DEASUPRA LOR , SE VOR PISA CU BOLTA PE NOI , NE VOR LASA IN CU.RUL GOL, NE VOR BAGA IN CUSTI, CA PE ANIMALELE DE LA GRADINA ZOOLOGICA…. DECI , CATI MAI SUNTEM PRIN ZONA, HAI, CE MAI ASTEPTAM??????????????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger