AcasăNewsBLACKOUT pe continent. Liderul european care ne spune că, în 2023, vom...

BLACKOUT pe continent. Liderul european care ne spune că, în 2023, vom sta pe întuneric

magazineBlackout în Austria! Magazinele rămân închise lunea, pentru a face economie la energie electrică

Se pare că, pe Bătrânul Continent, se fac pregătiri pentru Blackout. Germania a emis deja un ghid de supraviețuire în cazul unei pene majore de curent. Ce faci într-o asemenea situaţie în România.

Ghidul pentru Blackout a fost trimis deja cetățenilor din Germania, acolo unde sunt emise scrisori cu recomandări pentru situații de criză majoră.

Austricii spun că blackout-ul e sigur

Klaudia Tanner care face parte din Partidul Popular (OVP) – partid condus de cancelarul austriac Karl Nehammer – se așteaptă la întreruperi de energie electrică pe scară largă în Uniunea Europeană în următoarea perioadă

Ea a subliniat că riscul unei pene de curent generalizate a crescut semnificativ ca urmare a războiului din Ucraina:

„Pentru Putin, atacurile hackerilor asupra alimentării cu energie electrică din Occident sunt un mijloc de război hibrid. Nu ar trebui să ne prefacem că aceasta este doar o teorie. Trebuie să ne pregătim pentru pene de curent în Austria și în Europa.”

Alarmiştii de serviciu

Tanner a subliniat că „până cel târziu în a patra zi de pană de curent, o treime din populație nu ar mai putea să aibă grijă de ea însăși”.

Prin urmare, armata vrea să înființeze până în 2025 un total de 100 de barăci autosuficiente, care să se poată întreține singure timp de două săptămâni.

În plus, ar trebui să existe așa-numitele insule de securitate, care „în caz de urgență pot fi puncte de contact pentru ajutoarele civile și pentru ofițerii de aplicare a legii”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.261 afisari

8 COMENTARII

  1. ALUPIGUS la austrieci in special d-nului Karl Nehammer! Si foarte multa caldura din partea noastra!

  2. UE , Germania si Austria sa nu foloseasca motorina, vai, asa poluanta :), ca sa alimenteze generatoarele .
    E câh, polueaza, trebuie sa o importe si, mai ales, ar trebui ca toti care o folosesc sa plateasca niste taxe de….poluare.
    Asa cum ne impun noua taxele pe centrala de apartament.

  3. ” atacurile hackerilor asupra alimentării cu energie electrică ”

    -in Romania exista chiar ” ministerul digitalizarii ”
    MU-HA-HA!!!

    (noul alrahat al prezidentului
    va va pune sa va inchideti smartphonu
    pe motiv de virus,
    muhaha!)

  4. Va dati seama ca astia nu vor solutii de gasire de solutii,sa nu mai spuna la papagali ca ai nosttii sa inchida termocentrale sa faca hidro,le da ghid de supravietuire?? Astia sunt ori tradatori ori prosti.

  5. Dar daca o fu t eu pe ma ta si ii dau la mu ie mai nea Andrei, ca sa nu mai stergi comentariile bul an spart. Fu tu te in gu ra de sp art, cu Sataniștii tai

    • Kosteo , s-o babardesti pe ma-ta in presa si redactiile din Transnistria , p-aci primesti mooie….

  6. Marele nazist imputit de Nehimmler din Osterreich-ul nazist-globalist o sa isi ia cateva capete in gura in caz de blackout, asta in cel mai bun caz, in cel mai rau caz va fi vanat ca in Alien 🙂 In curand incepe The Hunger Games, apoi The Blackout Games, iar la final vor fi The Cannibal Games, iar care vor ajunge pana la runda 3 vir fi un fel de Mad Max complet innebuniti si dusi cu pluta, ce mai, vor fi foarte fericiti 🙂 Scapa numai care poate, bai austriecilor nazisti ordinari, acum o sa vedeti voi cum mai e cu paradisul din gulagul euro-nazist 🙂

  7. crestinii ortodocși n-au probleme de acest fel, pentru ca in România noi avem Lumina din cele 7 (șapte) Sfinte Taine ale Bisericii celei Sfinte, al cărei cap este Hristos.
    crestinii ortodocsi nu au cum sa fie in întuneric, sau sa stea in intuneric, pentru ca ei îl au pe Hristos, Soarele Dreptății.
    crestinii ortodocși de pretutindeni au Sfânta Cruce, puterea Lui Dumnezeu celui viu.
    cu noi este Dumnezeu cu al Său har si cu a Sa iubire de oameni, nu fiți îngrijorați, nu va fie frică… pentru ca frica pe care o împrăștie mas-media este de la necuratul.
    nu vom sta in intuneric nici in 2023 si nici altădată pentru ca Hristos Iisus a fost cu noi, este si va fi… oricand si oriunde, doar daca si noi vrem.
    este neimportant pt. noi, nesemnificativ pt. noi si fără nici o putere asupra noastră ce vor păgânii si ateii cu aceste fleacuri.
    cine il are in minte si inima pe Dumnezeul cel viu, cine il cheama in rugaciune pe Dumnezeul ce in Prea Sfanta Treime laudat, cine are pe Maicuta Domnului si pe Sfinti mijlocitori catre Dumnezeul cel viu… deja are absolut toate cele de trebuință si nimic nu-i va lipsi, pentru ca unde voieste Dumnezeu, se biruieste rânduiala firii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger