AcasăNewsBlack Friday: Stocurile la unele produse IT si electrocasnice, EPUIZATE in cateva...

Black Friday: Stocurile la unele produse IT si electrocasnice, EPUIZATE in cateva minute!

Atat magazinele online, cat si cele offline, au dat startul ofertelor promotionale de Black Friday, vineri, pe data de 22 noiembrie, inca de la ora 06.00. Dupa numai cateva minute, insa, multe stocuri de produse au fost deja epuizate, printre cele mai cautate de romani fiind produsele electrocasnice si cele de IT.

Dupa numai cinci minute de la lansarea ofertelor promotionale, multe produse din oferta Black Friday de la eMAG au fost deja epuizate. Printre produsele care nu mai pot fi achizitionate se numara masini de spalat rufe si de spalat vase, combine frigorifice, aspiratoare, fiare de calcat, espressoare, masini de facut paine sau televizoare.

La fel de cautate au fost si produsele IT, anumite marci de iPad-uri si smartphone-uri nemaiputand fi achizitionate de la eMAG, insa nici la laptopuri clientii nu au mai mut noroc, stocurile multor produse aflate in oferta fiind deja epuizate. Totodata, cei care vor sa isi cumpere aparate foto sau camere de filmat trebuie sa se grabeasca, in oferta fiind valabile mai putin de jumatate dintre modele anuntate la reducere de Black Friday.

Magazinul online eMAG vinde si autoturisme la preturi reduse. Oferta BLACK FRIDAY eMAG de autoturisme cuprinde modele Dacia, Mitsubishi, Hyundai, Ford si Mercedess, trei dintre modelele Ford avand deja stocurile epuizate.

Romanii care au planuit sa profitede oferta BLACK FRIDAY 2013 de la Domo, e bine sa se inarmeze cu multa rabdare. Pagina web a retailerului face fata cu foarte mare greutate numarului mare de utilizatori.  La televizoare, reducerile practicate de Black Friday 2013 sunt de pana la 50%, cel mai ieftin smart TV incepand de la 899 de lei, iar la laptopuri si tablete reducerile practicate sunt de pana la 60%, in timp ce la smarphone-uri reducerile ajung pana la 39%.

Retailerul Flanco transmite, pe pagina sa web, imagini live din magazine, unde zeci de oameni pot fi vazuți analizand oferta de Black Friday. Oferta BLACK FRIDAY Flanco poate fi verificata online, insa clientii nu pot cumpara produsul dorit decat mergand direct in magazine. magazine.

author avatar
Alina Costache
1.012 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger