AcasăNewsBlack Friday in magazinele online: Iata ce mai poti gasi pe stoc,...

Black Friday in magazinele online: Iata ce mai poti gasi pe stoc, la reducere!

Desi, de la primele ore ale zilei, magazinele anuntau ca unele stocuri au fost epuizate, inca mai puteti achizitiona destule produse cu reduceri mari de pret. Aici poti vedea  ce  produse, dintre cele care te intereseaza, mai sunt pe stoc, in special din gama IT, dar si electronice, electrocasnice, sau imbracaminte.

Daca esti pasionat de calculatoare, laptopuri, tablete, ultrabook-uri, inca mai poti sa gasesti ce te intereseaza la un pret avantajos. Pe emag.ro ultrabook-urile gasesti reduceri de 500 de lei, telefonul Galaxy S3 s-a ieftinit cu 200 de lei, iar un televizor Full HD de la Samsung il poti cumpara cu o reducere de 2000 de lei, acum la 5999. Si Allview P4 Duo este inca pe stoc si are o reducere de 300 de lei, putand fi achizitionat la 999 lei.

Pana in prezent, pe emag.ro s-au epuizat toate jucariile, toate aspiratoarele, aproape toate electrocasnicele mari, articolele de bricolaj si electronicele. Inca mai sunt valabile foarte multe oferte la categoria turism. Din pacate acest site nu va reinnoi stocul, dar mai puteti da cate un refresh in speranta ca s-au mai anulat unele comenzi.

Black Friday aduce mari oferte si la Evomag.ro, unde Galaxy S III poate fi cumparat la un pret mai mic cu 20%, fiind pus in vanzare la 1849, fata de 2299. Pe stoc mai puteti gasi laptopuri, aparate foto, multifunctionale, camere video, majoritatea produselor putand fi comandate cu o reducere cuprinsa intre 25-40%. Un minus ar fi acela ca site-ul limiteaza comenzile clientilor la un singur produs.

Si pe oktal.ro stocul se apropie de epuizare. Dar mai puteti gasi Media Player Full HD, de la 1099 la 599, sau laptop Toshiba cu o reducere de 900 de lei, acum la 3599. Printre produsele aflate pe stoc mai sunt si GPS-uri, sau sisteme home theatre.

Preturi foarte bune are si cel.ro, aici foarte multe produse sunt pe stoc si la aceasta ora, de exemplu puteti sa achizitionati laptopuri mai ieftine cu 60%. Pe koyos.ro s-au vandut foarte bine produsele cu preturi mici, pe stoc ramanand doar cele cu reducere de pana la 20%.

Si pentru doamnele si domnisoarele carora intotdeauna le-ar mai trebui ceva de imbracat sunt vesti bune: la Tina R cumperi trei produse, de Black Friday, si platesti doar doua, iar pe Miniprix gasesti foarte multe produse pe stoc, cu preturi reduse cu peste 50%.

author avatar
Alina Costache
615 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger