AcasăNewsBlack Friday: eMag, Flanco, evoMag, PCGarage, stocuri epuizate in cateva minute si...

Black Friday: eMag, Flanco, evoMag, PCGarage, stocuri epuizate in cateva minute si profituri uriase

Fenomenul Black Friday imprumutat de peste Ocean a debutat cu succes si in Romania, rezultatele, fiind peste toate asteptarile,  in doar cateva ore de la startul marilor reduceri.

La un nivel mult mai redus fata de evenimentul din SUA si din vestul Europei, dar cu o mare amploare, fenomenul “Black Friday” s-a bucurat de un succes fantastic la prima sa editie din Romania.

Inca de la primele ore ale diminetii, magazinele participante au fost luate cu asalt de catre clientii asezati la cozi pentru a prinde macar un produs la pret redus. De partea cealalta, comertul electronic a vazut negru in fata ochilor pentru prima data de la aparitia sa in Romania, pentru ca toate site-urile magazinelor online participante la “Black Friday Romania” au intampinat mari probleme atunci cand clientii au dat buzna la comenzi de produse.

Site-urile eMag, evoMag si PCGarage au fost blocate sau au mers foarte greu,foarte putini dintre clienti reusind sa cumpere ceva, in aceasta dimineata, pentru ca Flanco sa inchida complet magazinul sau virtual nefacand fata cererii atat de mare. Reprezentantii magazinului au declarat ca sunt nevoiti sa inchida site-ul pentru tot weekendul, din cauza numarului prea mare de clienti, cu amendamentul ca ofertele promotionale raman valabile si clientii sunt invitati in magazinele din orasele in care locuiesc.

Black Friday 2011 in Romania: Vezi magazinele cu reduceri in 25 noiembrie!

Black Friday: Magazine luate cu asalt de cumparatori, depozite ticsite

„Magazinele Flanco sunt complet functionale si desi sunt cozi la case, vanzarea decurge in conditii normale, fara intarzieri in facturare. Cei care nu gasesc produsul fizic in magazinul Flanco in care se afla, il pot plati in magazin, produsul urmand a fi livrat direct acasa”, mai precizeaza oficialii Flanco.

Recordurile Black Friday Romania:

– In doua ore Flanco a reusit sa vanda 500 de televizoare

– la EvoMAG aproape toate produsele la oferta s-au vandut in 3 minute de la deschiderea promotiei

– 80.000 de vizitatori unici pe evomag.ro intre orele 8:00 si 11:30.

– pana la ora 10:00, eMag a avut 400.000 de vizitatori unici si comenzi de 4 milioane euro

Showroomul eMag din Crangasi, luat cu asalt

author avatar
Ciprian Purice
6.381 afisari

4 COMENTARII

    • Da, am vazut si noi asta, dar cifrele prezentate sunt de la ei si cum uneori si in trafic.ro se mai produc erori, am zis sa nu le stricam momentul de glorie

  1. am fost la flanco si modelu de tv 42lw5500 era pret vechi 4900 si pret nou 3400. pana azi pretu normal era 3300 si ceva unde este reducerea… ce black friday este? de scumpire poate. halal tara de comercianti perversi.

  2. acum 2 sapt mi-am cumparat un televizor LED LG pret 1399 azi in minunata zi de Black Friday pretul era… stupoare… tot de 1399… reduceri tipic romanesti pentru cine pune botu si nu este informat…deasupra pretului redus era pretul umflat, scris cu 30% mai mult.. un simplu calcul matematic pentru a atrage clienti..la laptopuri situatia era la fel, am intrebat un vanzator cum functioneaza reducere asta minunata (- falsa de altfel- )din moment ce preturile erau la fel ca acum 2 sapt si s-a blocat…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger