AcasăNewsBLACK FRIDAY 2013: S-au imbulzit sa prinda produse la reducerile de vineri,...

BLACK FRIDAY 2013: S-au imbulzit sa prinda produse la reducerile de vineri, 29 noiembrie! „Ia doua!”(VIDEO)

Daca tot au fost anuntate reduceri, au zis ca e cazul sa mearga, inca de dimineata, pana la magazin sa vada cum sta treaba si ce isi pot achizitiona, cu preturi mai mici ca de obicei, ca tot e „BLACK FRIDAY 2013”, si chiar a doua saptamana la rand!

S-a intamplat, vineri, intr-un centru comercial din pitesti, luat cu asalt de oameni de toate varstele, decisi sa profite de taierile de preturi. „Febra” cumparaturilor cu ceva cantec i-a cuprins pana sa ajunga la raft. Inghesuiala cat cuprinde, rumoare, dar si multa vigilenta. Cat sa nu rateze sansa sa plece acasa cu produsele dorite, mai ales ca preturile erau reduse, fiind 29 noiembrie, considerata „adevarata BLACK FRIDAY”.

„Ia doua”, „Da-mi si mie”, „ai luat?” – se aud vocile cumparatorilor avizi de reduceri, in timp ce din imaginile difuzate de Romania Tv se vad cativa oameni care cara din greu cutii masive cu produse pe care le-au ales din randul celor vizate de conceptul „BLACK FRIDAY”.

Reducerile asociate conceptului „BLACK FRIDAY”, in 2013, au inceput inca de saptamana trecuta, cand marii retaileri au anuntat cu ce procente scad preturile la produsele din gama electronicelor, a electrocanicelor, produselor IT sau vestimentare. In timp ce unii au ales sa faca reduceri doar pe 22 noiembrie, altii au anuntat ca promotiile continua, in „vinerea neagra” a preturilor, si pe 29 noiembrie.

 

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger