AcasăNewsBLACK FRIDAY 2013: Romanii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a prinde...

BLACK FRIDAY 2013: Romanii s-au trezit cu noaptea-n cap pentru a prinde reducerile!

Black Friday le-a dat programul peste cap romanilor, cu o saptamana inainte de data oficiala. Sute de oameni s-au trezit inca de dimineata pentru a fi siguri ca mai prind si ei ceva produse cu reduceri spectaculoase. In Capitala, primele magazine cu oferte speciale de Black Friday, vineri, 22 noiembrie, s-au deschis la sase dimineata.

Oameni, hotarati sa nu lase sa le scape o asemenea ocazie, au indurat frigul de afara inca de la ora patru dimineata si nu s-au dezlipit de vitrinele magazinelor unde asteptau reduceri substantiale pana cand acestea nu si-au deschis usile cu ocazia Black Friday, vineri, 22 noiembrie. “Urmaresc de o luna jumate si am venit la punct ochit, punct lovit. Stiu exact ce trebuie sa iau . O masina de spalat si un televizor. Fac o economie de 7,8 milioane”, a declarat un cumparator, citat de rtv.net.

Oamenii si-au luat produsele dorite la preturi cu cateva milioane mai ieftine, dar unii au fost dezamagiti, pentru ca, dupa ce au stat la coada ceva timp au aflat ca ce voiau ei sa cumpere nu a fost inclus in campania de reduceri. De Black Friday cele mai cautate produse sunt televizoarele, dar romanii au cumparat si alte aparate electrocasnice.

Este cel de-al treilea an cand in Romania se organizeaza „Vinerea Neagra” a reducerilor. De fiecare data vanzarile au fost peste asteptari. In acest an Black Friday a luat startul cu o saptamana mai devreme, fata de data de 29 cand este anuntat oficial.

author avatar
Alina Costache
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger