AcasăNewsBLACK FRIDAY 2013 in Romania! Ce magazine au anuntat REDUCERI, vineri, 22...

BLACK FRIDAY 2013 in Romania! Ce magazine au anuntat REDUCERI, vineri, 22 noiembrie!

BLACK FRIDAY 2013. Comerciantii romani au decis ca anul acesta sa nu mai fie o singura zi de reduceri, asa cum este traditia “importata” din SUA, ci sa se intinda pe o saptamana intreaga. Astfel, cei mai mari retaileri online incep reducerile de BLACK FRIDAY 2013 de vineri, 22 noiembrie, cu o saptamana inainte de data oficiala – 29 noiembrie.

“Febra” BLACK FRIDAY 2013 cuprinde Romania cu o saptamana mai devreme de data oficiala, vineri, pe 22 noiembrie, incepand cu miezul noptii.

Printre retailerii de electrocasnice care au anuntat ca pregatesc reduceri pe data de 22 octombrie, de Black Friday, se numara eMagEvomagCEL.ro, PC Garage, F64, ClickShop, Azerty si QuickMobile (reduceri de pana la 99% pentru telefoane, tablete si accesorii), dar si magazinele AltexDOMO si Flanco.

Magazinul online Oktal.ro va organiza BLACK FRIDAY 2013 tot in data de 22 noiembrie. Potrivit reprezentantilor companiei, „vedetele” in acest an vor fi laptopurile de ultima generatie, televizoarele si tabletele.

Retailerul Flanco a anuntat de asemenea ca maratonul reducerilor va incepe pe 22 noiembrie. Compania se asteapta la vanzari de peste 19,1 milioane de euro.

Pentru a preintampina situatia de anul trecut, cand site-ul a fost indisponibil pentru aproximativ o ora din cauza numarului mare de clienti, dar si pentru a se asigura ca stocurile nu se vor epuiza in primele ore de la lansarea campaniei, eMAG s-a pregatit anul acesta cu 110 servere, 70 de programatori si 120.000 de produse, pentru care a negociat cu furnizorii aproape opt luni, potrivit blogului oficial.

„Anul acesta cel mai bine se vor vinde, fara indoiala, tabletele, apoi smartphone-urile si, in decembrie, jucariile – este o piata care creste foarte mult”, a transmis eMAG.

De asemenea, pasionatii de lectura pot profita de reducerile anuntate de  Nemira si Elefant.ro, iar cei care vor sa isi reinnoiasca garderoba vor fi bucurosi sa afle ca Miniprix si TinaR au pregatit reduceri substantiale de Black Friday. Totodata, pentru tinerele care se pregatesc sa faca marele pas avem o veste excelenta, magazinul de rochii de mirese Rose Bridal a anuntat reduceri de pana 70% la colectiile actuale.

Lantul de hipermarketuri Carrefour a anuntat de asemenea reduceri la electronice si electrocasnice. Printre produsele oferite de companie se numara o masina de spalat (1000 rotatii pe minut) care costa 500 de lei, un laptop de 900 de lei, un frigider de 500 de lei si un aspirator (2.000 MW) de 200 de lei.

Datele unui studiu comandat de Dante International arata ca 4,2 milioane de romani intentioneaza sa cumpere produse in timpul campaniei de reduceri, dublu fata de 2012. „Dintre acestia, 58% vor sa cumpere de la eMAG si Flanco. Principalele trei categori de produse vizate sunt electrocanice mici, haine si televizoare”, a spus Stanciu, care a adaugat ca s-a investit 500.000 de euro in servere si platforma web a magazinului online. „Ne asteptam la 200.000 de comenzi de BLACK FRIDAY 2013, peste 4 milioane de vizitatori unici si vanzari de 98 milioane de lei”, a spus Stanciu, care precizat ca valoarea cumulata a reducerilor in magazinele Flanco si pe emag,ro se ridica la 75 milioane de lei.

author avatar
Alina Costache
3.687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger