AcasăNewsBlack Friday 2013: Ce i-a nemultumit pe clienti!

Black Friday 2013: Ce i-a nemultumit pe clienti!

Ziua cu cele mai mari reduceri, Black Friday, s-a dovedit a fi una foarte profitabila, intrucat vineri seara, comerciantii au raportat incasari de 20 de milioane de euro.

Daca in alti ani clientii se plangeau de site-urile care aveau nenumarate probleme, iata ca in acest an nu a mai fost deloc asa. Chiar si asa, au fost mai multi cumparatori care sustin c-au dat peste preturi umflate si reduceri prea mici, pentru un eveniment asa de important.

Potrivit stirileprotv.ro, sute de utilizatori s-au plans de preturi umflate inainte de Black Friday, ca sa para reducerea mai mare. S-a ajuns si in situatii hilare: un telefon s-a scumpit cu 100 de lei in loc sa se ieftineasca, sau alta situatie in care desi se sustinea ca reducerea era de 33 de procente, daca calculai, era de fapt de doar 11 procente.

Insa, comerciantii se pot declara foarte fericiti, intrucat pana vineri seara au fost raportate vanzari de 20 de milioane de euro. In plus, intr-un singur lant de magazine, pana la ora 10 dimineata s-au evaporat nu mai putin de 25.000 de produse. In concluzie, Black Friday 2013 a fost mai bine organizat decat cel de anul trecut. Asadar, acum urmeaza partea grea pentru firmele de curierat care trebuie sa livreze in cel mult o saptamana coletele.

author avatar
Andra Nesu
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger