AcasăNewsBlack Friday 2012: Site-uri blocate in nebunia dupa reduceri

Black Friday 2012: Site-uri blocate in nebunia dupa reduceri

(foto: captura emag.ro)

Milioanele de click-uri date concomitent in asteptarea postarii produselor la preturi reduse au facut ca serverele site-urilor accesate de cumparatori sa cedeze rand pe rand pentru cateva zeci de minute.

(foto: captura emag.ro)

Clientii au fost nevoiti sa astepte minute in sir pentru a vedea reducerile pentru ca site-urile s-au blocat inca din timpul noptii. Printre primele site-uri care au cedat avalansei de clienti au fost Flanco si Domo, internautii fiind nevoiti sa astepte minute in sir incarcarea paginii. Anul acesta, Domo a lansat si Black Thursday, reducerile de pana la 50 la suta fiind aplicate inca de joi. Cele mai mari oferte au fost la televizoare, netbook-uri, routere si camere foto compacte si DSLR.

Conform yoda.ro, site-ul azerty.ro a fost blocat, catelul „Friday” intampinandu-si vizitatorii cu mesajul: „Repar imediat… incearca un refresh (F5)”. Serverele paginilor altex.ro si mediagalaxy.ro au picat chiar inainte de 12 noaptea, pe ecran fiind vizibil doar „403 Forbidden”. Alte site-uri precum oktal.ro, cel.ro, evomag.ro si f64.ro au fost blocate in urma avalansei de accesari, chiar in prima ora de Black Friday. Nici magazinul online ce apartine Romtelecom, clickshop.ro, nu a facut fata traficului, site-ul afisand textul: „Datorita lucrarilor de intretinere shop-ul nostru nu este accesibil deocamdata”. Site-ul eMAG a lansat promotiile incepand cu ora 5 dimineata, ca si anul trecut, dar a intampinat si el dificultati la accesare. Romanii au epuizat in doar cateva ore stocul de frigidere, aspiratoare, tigai, lanterne, seturi de burghie ai placi de par.

author avatar
Andra Nesu
496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger