AcasăNewsBIZAR! Medicii au ramas SOCATI cand au gasit asa ceva in capul...

BIZAR! Medicii au ramas SOCATI cand au gasit asa ceva in capul unei femei din Bacau!

Medicii de la un spital din Bacau au fost ingroziti dupa ce au vazut rezultatul examenului RMN efectuat unei femei in varsta de 71 de ani. Batrana a fost internata cu insuficienta respiratorie si tulburari de vedere, dar ce-a urmat i-a socat pe doctori.

Medicilor le-a atras atentia un deficit de vedere, o miscare oscilanta si continua a globilor ocular care ii dadeau femeii tulburari de vedere. Dupa ce i s-a administrat un tratament specific pentru insuficienta respiratorie, starea pacientei s-a ameliorat, dar problemele oculare nu au disparut. Medicii au decis sa ii faca o radiografie mai complexa in urma careia au localizat chisturi de paraziti, tenie care in mod normal se afla la nivelul intestinal.

Dupa o analiza facuta la Clinica de Parazitologie din Capitala, diagnosticul pus de medicii din Bacau s-a dovedit a fi corect, chiar daca initial parea incredibil. Pacienta a fost tratata cu medicamente specifice parazitologiei, iar acum vede foarte bine. In cazul in care nu s-ar fi depistat problema, ar fi existat riscul ca femeia sa orbeasca si in cele din urma sa isi piarda viata, scrie RTV.net.

FOTO: Mediconst.ro.

author avatar
Anca Murgoci
1.881 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger