AcasăNewsBistrita-Nasaud: Un barbat a fost curentat dupa ce s-a urcat pe tren,...

Bistrita-Nasaud: Un barbat a fost curentat dupa ce s-a urcat pe tren, pentru a scapa de plata biletului

Un barbat de 55 de ani din Bacau a ajuns, marti seara, la spital, prezentand multiple arsuri pe trup, asta dupa ce s-a urcat pe vagonul unui tren de marfa si s-a curentat. Barbatul voia sa ajunga la destinatie fara a mai plati bilet.

Barbatul a vrut sa scape de costurile unui bilet de tren, insa a ajuns direct la spital. Politistii au stabilit ca barbatul se urcase pe unul dintre vagoanele trenului de marfa care circula pe relatia Dej Triaj – Iasi, in timp ce acesta stationa in gara din Ilva Mica. Dupa punerea in miscare a trenului, acesta a trecut de pe un vagon pe altul si a intrat in raza de actiune a retelei electrice, fiind astfel curentat, noteaza romaniatv.net.

„Barbatul a suferit mai multe arsuri si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale. Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Postului de Politie Transporturi Feroviare Ilva Mica in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul”, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger