AcasăNewsBistrita-Nasaud: Patru tineri, retinuti pentru o spargere de 100.000 lei

Bistrita-Nasaud: Patru tineri, retinuti pentru o spargere de 100.000 lei

Patru tineri, intre care si un cetatean albanez, au fost retinuti de oamenii legii pentru 24 de ore in urma unor perchezitii domiciliare efectuate de catre politistii bistriteni.

Cei patru sunt suspectati ca la sfarsitul lunii iunie ar fi dat o spargere in casa unui barbat din orasul Beclean, de unde au furat suma de 100.000 lei. Politistii au efectuat sapte perchezitii domiciliare pe raza judetelor Bistrita-Nasaud, Cluj si Suceava, la persoanele banuite ca ar fi autorii furtului din data de 29 iunie, se arata in comunicatul de presa remis joi de Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Bistrita-Nasaud,.

„Patru persoane, un barbat in varsta de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, judetul Suceava, o tanara de 24 de ani, din Cluj Napoca, o femeie de 30 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, precum si un cetatean strain, de 23 de ani, sunt banuite ca, la data de 29 iunie a.c., ar fi patruns in locuinta unui barbat, de 54 de ani, din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, de unde ar fi sustras 100.000 de lei si sistemul de stocare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video ale locuintei”, se arata in comunicat.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate aparatura electronica, bijuterii si alte bunuri si a fost instituit sechestru pe doua apartamente din municipiile Vatra Dornei si Cluj Napoca, dar si asupra unui autoturism. Astfel, politistii au reusit sa recupereze in totalitate prejudiciul cauzat.

Cei patru suspecti au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, cu propunere de arestare preventiva.

author avatar
Alina Costache
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger