AcasăNewsBistrita-Nasaud: Copil de trei ani, mort dupa ce a fost luat de...

Bistrita-Nasaud: Copil de trei ani, mort dupa ce a fost luat de viitura

Un copil in varsta de trei ani si jumatate din judetul Bistrita-Nasaud a murit, duminica seara, dupa ce a fost luat de o viitura formata pe un parau pe care micutul voia sa-l traverseze.

Parintii au anuntat disparitia copilului duminica seara, mai multe echipe de voluntari plecand in cautarea lui, pana sosirea echipajelor de urgenta, a anuntat Marius Rus, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud, citeaza digi24.ro.

„Din informatiile pe care le-am primit din zona, copilul traversa un parau care in mod obisnuit avea debit scazut, dar pe care s-a format o viitura. A fost luat de ape, cautat de voluntari care l-au gasit dupa circa 20 de minute, inconstient. La fata locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta”, a spus Marius Rus.

„Echipajul de la Teaca a gasit copilul de trei ani si jumatate inecat si in soc hipotermic. A inceput manevrele de resuscitare. Echipajul cu medic care a mers de la Bistrita a continuat aceste manevre mai bine de o ora, dar fara succes. Din pacate, copilul a decedat”, a spus Calin Ganea, medic SAJ Bistrita-Nasaud, potrivit sursei citate.

In acest caz, Inspectoratul Judetean de Politie va deschide o ancheta pentru a stabili cauzele si circumstantele care au dus la moartea copilului.

Foto: decluj.ro

author avatar
Alina Costache
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger