AcasăNewsBistrita: A gasit un sarpe in cada!

Bistrita: A gasit un sarpe in cada!

O tanara de 18 ani din Bistrita a trecut prin momente grele dupa ce a gasit un sarpe exotic in cada din apartamentul sau.

Fata a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor din partea autoritatilor. Autoritatile spun ca incidentul a avut loc marti seara, in jurul orei 22.00. Potrivit stirileprotv.ro, tanara le-a povestit jandarmilor ca a vrut sa faca baie, a dat drumul la apa in cada, a intrat cu picioarele in apa, s-a intins dupa sampon, moment in care a vazut in apa sarpele exotic de aproape o jumatate de metru lungime.

Un vecin i-a sarit fetei in ajutor, a venit in locuinta sa si a aruncat un prosop peste sarpe, iar apoi a reusit sa-l bage intr-un vas.
„Sarpele este unul de acvariu, are intre 35 si 40 de centimetri lungime. A fost preluat de reprezentantii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Bistrita”, a precizat purtatorul de cuvant al IJJ Bistrita-Nasaud, potrivit sursei citate.

In plus, autoritatile nu au aflat deocamdata cum a ajuns sarpele in cada de baie, fiind luata in calcul varianta ca acesta sa fi scapat dintr-un acvariu in care era tinut de vreun locatar al blocului, dar si sa fi fost aruncat cumva pe fereastra baii, apartamentul fiind la parter.

author avatar
Andra Nesu
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger