AcasăNewsBirourile electorale din mai multe judete au decis: Afisele cu sigla USL...

Birourile electorale din mai multe judete au decis: Afisele cu sigla USL trebuie date jos!

Birourile electorale judetene din cel putin cinci judete au decis ca afisele cu sigla USL sa fie date jos. Hotararea a fost luata dupa ce liberalii au reclamat faptul ca Uniunea Social Liberala nu mai exista, iar alegatorii sunt informati gresit.

Birourile Electorale Judetene din Gorj, Iasi, Timis, Mehedinti si Arges au transmis deja primarilor din teritoriu sa dea jos afisele care contin cuvantul „USL”. Birourile electorale din Dolj si Olt nu sunt de aceeasi parere.

In opinia liberalilor, social-democratii se folosesc de un program conceput pe vremea in care PNL era partener de guvernare, insa autoritatile electorale au decis, sambata, scoaterea acestui mesaj de pe materialele de campanie ale PSD.

In schimb, Liviu Dragnea sustine ca alianta PSD- PC -UNPR are voie sa foloseasca in campania electorala mesajul „USL traieste”. Liderul PSD ii transmitea lui Crin Antonescu ca filialele PNL doresc refacerea USL, iar dupa europarlamentare s-ar putea convoca un Congres extraordinar al liberalilor, care sa aduca clarificari in privinta conducerii partidului.

Si presedintele PC, Daniel Constantin, declara, vineri, ca „USL traieste” si ca este convins ca PNL se va intoarce in USL, „nu in genunchi, ci ca partener egal, asa cum a fost intotdeauna in Uniune”.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger