AcasăNewsBirocrație sau înțelegere cu infractorul?

Birocrație sau înțelegere cu infractorul?

Dosarele penale privind infracțiunile falsului avocat Alexandru Ion-Tudoran, lăsate la dospit de procurorii din Ploiești, Tulcea și Cornetu

Pentru că este odrasla fostului judecător de la Curtea de Apel București  Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, falsul avocat Alexandru Ion-Tudoran pare a fi de neatins de procurorii din Tulcea, Ploiești și Cornetu ce au deschis doar de ochii lumii dosare penale pentru a-i cerceta infracțiunile înfăptuite chiar în sălile de judecată. Din iulie 2019 și până în prezent, unitățile de parchet menționate nu au făcut nimic pentru a-l trimite în judecată pe falsul avocat Alexandru Ion-Tudoran, personaj care a reușit să păcălească zeci de clienți, dar și zeci de judecători folosind acte falsificate grosolan, pretins a fi emise de Colegiul Avocaților din Madrid.

Delegații false în română și spaniolă realizate pe computer, chitanțe fără nici un element de securizare fiscală pentru încasarea onorariilor, neraportarea veniturilor realizate ilegal, acte de evaziune și exercitarea fără drept a profesiei de avocat sunt doar câteva din probele și infracțiunile prezentate și dovedite de mass-media. Cu toate acestea, vajnicii procurori din Tulcea, Ploiești și Cornetu se complac în procedura eternei cercetări „in rem”, de parcă nu ar fi clar faptul că Alexandru Ion-Tudoran este făptuitorul infracțiunilor. Situația, ce va fi adusă și în atenția Inspecției Judiciare și a Parchetului general, este cel puțin bizară.  Căci dacă în situația unui furt de bicicletă făptuitorul este imediat săltat, în cazul unui personaj ce a săvârșit infracțiuni chiar în sălile de judecată, așa cum este cazul falsului avocat Alexandru Ion-Tudoran, șefii parchetelor din Tulcea, Ploiești și Cornetu par a fi de-a dreptul protectori cu infractorul.

author avatar
Catalin Manolache
873 afisari

2 COMENTARII

  1. Pericol si mai mare pt ca d a periclitat insusi actul de justitie.Hotarari judecatoresti care pot fi revizuite.
    Lui Beuran repede i au solutionat dosarul.

  2. BAN LA BAN TRAGE SI PADUCHE LA GOLAN .Apropo de justitie „ORB LA ORB NU SCOATE OCHII ”
    JUSTITIE !!!!!!!!!!!!,CARE JUSTITIE ??,TACSU UN HOT ,FIUL ALTUL !. CE IESE DIN PISICA SOARECI PRINDE !;CE-A VAZUT IN CASA FIUL LA TACUL ,ASTA A FACUT SI EL ,O FAMILIE DE INFRACTORI !!!.TUPEU ,NESIMTIRE ,IRESPONSABILITATE : FIUL O FACE PE AVOCATUL IN PROCESE JUDECATE DE TACSUL !! -VOI CSM ,ICCJ ,CCR DORMITI IN FRONT NU VA AUTOSESIZATI ??,CE-i TACEREA ASA ,SUNTETI PRINSI DE NAS ??.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger