AcasăNewsBirchall, reactie dupa decizia DNA in cazul OUG

Birchall, reactie dupa decizia DNA in cazul OUG

Pe fondul recentului pas facut din directia DNA-ului in cazul anchetei demarate pe tema OUG 13 social-democrata Ana Birchall a fost intrebata in legatura cu suspiciunile procurorilor anticoruptie in privinta unei eventuale sustrageri de documente.

„Nu stiu, este pentru prima oara cand aud asa ceva. (…) Pentru mine, mandatul meu a fost aici sa asigur buna functionare administartiva a activitatii curente a Ministerului, si asta am facut. Daca as sti raspunsul, v-as spune cu mare drag. N-a fost o intrebare care sa-mi fie semnalata, stiti ca nu sunt genul de om care sa speculez”, a explicat Birchall.

Precizarile au venit chiar in ziua in care a predat prerogativele detinute interimar la Ministerul Justitiei catre noul ministru, Tudorel Toader. Dar si la scurta vreme dupa ce DNA-ul a decis trimiterea cauzei la Parchetul General, cu suspiciuni precum favorizare a faptuitorului, sustragerea sau distrugerea de probe ori de inscrisuri, fals intelectual, dar si „prezentare cu rea-credinta, de date inexacte, Parlamentului sau Presedintelui Romaniei cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde savarsirea unor fapte de natura sa aduca atingere intereselor statului( prevazuta si sanctionata de Legea 115/1999)”.

sursa foto: Facebook/Ana Birchall

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger