AcasăNewsBIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă!...

BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedent

BIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedentBIOLABORATOARE ÎN UCRAINA. După Covid-19, urmează o altă pandemie, și mai teribilă! Omenirea mai are „doar 100 de zile” la dispoziție! / Avertisment fără precedent / Sursa FOTO: twitter.com

Omenirea trebuie să se pregătească pentru următoarea pandemie! Nu, nu este fake-news, deși colegii de la libertatea.ro (nu libertatea exprimării, asta e clar!) ne vor bănui de așa ceva, sunt sigură. Un nou virus pandemic amenință lumea și Big Pharma are la dispoziție doar 100 de zile să dezvolte un vaccin, avertizează chiar specialiștii care au lucrat la serul anti-Covid dezvoltat de Oxford University.

Într-un interviu acordat Sky News, profesorul Sarah Gilbert spune ca omenirea are „doar 100 zile” la dispoziție să pregătească vaccinul pentru următoarea pandemie.  Se vorbește despre un vaccin pentru TBC care ar trebui să fie gata în 100 zile, deoarece perioada de incubație (în acest caz) este de 4-12 săptămâni.

Victoria Nuland admite că SUA are biolaboratoare în Ucraina

Or, să nu ne gândim noi la refugiații ucrainieni care se împrăștie prin Europa de când a început războiul?! Să nu ne temem de ce virusuri ar fi putut „zbura” de prin biolaboratoarele pe care America le are în Ucraina (a recunoscut chiar Victoria Nuland)?! Publicația The Lancet scrie că în Ucraina circulă o variantă de TBC „multidrug resistent”, adică nevindecabilă cu medicamentele convenționale.

Recent, secretarul de stat american Victoria Nuland a recunoscut că Pentagonul finanța biolaboratoare de cercetare a virușilor umani în Ucraina și că se duce bătălia militară tocmai pentru ca Rusia să nu pună mâna pe cercetările de acolo.

Un eveniment grav din urmă cu 4 ani arată că lucrurile par scăpate de sub control în Ucraina. Hepatita A a izbucnit în circumstanțe suspecte în 2018 în mai multe zone din sud-estul Ucrainei, fix acolo unde se află și o serie de laboratoare biologice controlate de americani. În ianuarie 2018, 37 de persoane cu Hepatită A au fost internate în orașul Mykolaiv! În ianuarie 2016, cel puțin 20 de soldați ucraineni au murit acolo din cauza unui virus asemănător gripei scăpat de sub control; în același „incident”, alți 200 de militari au fost internați în spital. Guvernul ucrainean nu a oferit nicio informație despre soldații care au murit, totul a fost clasificat.

„Nu vorbim despre a face același lucru din nou ci doar să o facem mai repede. Ceea ce vreau să spun este că trebuie să fim mult mai bine pregătiți, ca să nu trebuiască să o luăm de la început și data viitoare!”, a spus profesorul Sarah Gilbert.

Profesorul Gilbert se va alătura directorului general al Organizației Mondiale a Sănătății, consilierului medical al președintelui SUA, Anthony Fauci, șefilor farmaceutici și reprezentanților guvernului la Summit-ul global de pregătire pentru următoarea pandemie, care se va ține la Londra.

A, nu știați?! Da, Big Pharma deja se pregătește de următoarea pandemie, cică vine negreșit, de aia se și ține un „SuperSummit” la Londra!

Oamenii de știință construiesc o bibliotecă de vaccinuri

Ținta de 100 de zile a fost propusă inițial de guvernul Regatului Unit. Un răspuns atât de rapid la COVID ar fi salvat milioane de vieți și miliarde de dolari în întreaga lume.

Profesorul Sarah Gilbert susține că oamenii de știință ar trebui să construiască „o bibliotecă” de vaccinuri împotriva mai multor familii de viruși care reprezintă cele mai mari amenințări pandemice. Asta ar însemna cel puțin 10 vaccinuri eficiente la nivel general pentru început.

„Ne dorim să facem stocuri de «semințe» (proba de referință a virusului) pentru o serie de vaccinuri diferite” – Sarah Gilbert

„Apoi am putea începe să facem teste clinice, astfel încât să putem analiza răspunsul imun pentru fiecare dintre diferitele tipuri de viruși pentru a vedea dacă vaccinul ar putea fi eficient. Vrem să mergem cât de departe putem, după care să avem un stoc mic de vaccin gata de utilizare și capacitatea de a crește rapid producția, dacă va există un focar”, mai spune profesorul.

author avatar
Andreea Vlad
5.263 afisari

15 COMENTARII

  1. ce rau o sa le para alora care iau in gluma ticalosiile big pharma . din art reiese ca big pharma este salvatorul cu vaccinul , prost tare de tot sa fii sa crezi asta . cei care fac virusi in laboratoare sint platiti de big pharma care apoi iarasi se ingrasa cu bani din asa zisele vaccinuri

    • Cand staretul Zenovie Grigore de la Manastirea Nechit din judetul Neamt spunea anul trecut ca va apare o noua molima, care in combinatie cu serurile de modificare genetica va face ca oamenilor sa le apara „solzi” pe piele si vor deveni niste zombi, idiotii pamantului au facut misto de el, dar aceasta stire, ca si altele, nu face decat sa-l confirme:

      „Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați”

      „După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.
      Citeşte întreaga ştire: Un stareț din Neamț le-a spus enoriașilor că le vor crește solzi și vor deveni zombi, dacă se vaccinează.

  2. SALVATORILOR CRIMINALI LE-A FACUT BINE PANDEMIA, AU FACUT BANI GREI…VOR SA REPETE

    SI VICTORIA NULAND ARE BOTUL IN CASCAVALUL BIGPHARMA ACUM…

  3. Toată presa securistoida se chinuie sa nege laboratoarele biologice din Ucraina recunoscute oficial de Victoria Nuland. Acum e clar, cred ca și pentru prosti, ca laboratorul din Wuhan a fost numai vectorul Covidului, finanțatorii și „proprietarii” fiind amerlocii. Situația pare incredibila dar dacă știi putina economie situația este perfect explicabila. Adică Vestul nu mai are resursele cu care sa asigure bunăstarea cu care au fost obișnuiți cetățenii lor. Asa ca, pentru ca aceștia sa nu sara, din cauza sărăciei, la gatul bogaților lor, folosesc soluții disperate de oprimare a propriilor concetățeni. Sau sa provoace diverse războaie, la scara posibila cât mai mare. Aceleasi situații se intampla și în Romanica nosta, ca doar și la noi e „democrație. „

    • Cand staretul Zenovie Grigore de la Manastirea Nechit din judetul Neamt spunea anul trecut ca va apare o noua molima, care in combinatie cu serurile de modificare genetica va face ca oamenilor sa le apara „solzi” pe piele si vor deveni niste zombi, idiotii pamantului au facut misto de el, dar aceasta stire, ca si altele, nu face decat sa-l confirme:

      „Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați”

      „După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.
      Citeşte întreaga ştire: Un stareț din Neamț le-a spus enoriașilor că le vor crește solzi și vor deveni zombi, dacă se vaccinează. Reacția BOR

  4. O alta galusca de inghitit pentru prostime ca sa-si injecteze urmatoarea generatie de terapie genetica in corp.

  5. BIOLAB-uri ÎN ROMÂNIA?
    „Iulian Urban
    Bomba anului in Romania!
    Guvernul, Parlamentul si partidele politice au OBLIGATIA sa raspunda : este adevarata sustinerea Rusiei ca in Romania incepand din anul 2017, au fost construite BIOLABORATOARE de producere a virusurilor mortale pentru om, finantate de USA?
    De asta a iesit Iohannis presedinte in al doilea mandat ?
    Cum este posibil ca in Romania, FARA ACORDUL SI STIINTA POPORULUI ROMAN sa existe asemenea biolaboratoare?
    Guvenul, Iohannis , Parlamentul si partidele politice sunt OBLIGATE sa isi exprime pozitia fata de acuzatiile aduse de Rusia.
    Intelegem noi acum in sfarsit de ce Arafat a fost de NEINLOCUIT in toti acesti ani ? Stia sau nu Arafat de aceste biolaboratoare ? De aia vine Kamala Harris la Bucuresti ?
    ASADAR SINGURELE TARI EUROPENE in care USA au finantat si sustinut existenta de biolaboratoare sunt Ucraina si Romania !”

  6. Ghinion! Putin chiar o sa ia Nobelul pentru Medicina. A oprit covidul si previne si raspandirea TBC ului extra-pulmonar!

  7. TBC poate sa fie unul din efectele secundare a vaccinului pentru covid, dupa ce a distrus sistemul umanitar. Cu siguranta vor inca a tura de vaccinare, ori pentru efecte secundare ori pentru un virus nou

  8. NEMERNICII de Americani nu mai au limita in dorinta lor de a STAPANI omenirea de azi. Laboratoarele descoperite in Ucraina au ingrozit lumea (15 nou -noute si 30 mai vechi) toate finanțate si dotate de SUA. . In nebunia lui Joe Biden (un dement senil de 82 ani) doreste cu orice PRET ,hegemonia mondiala a SUA, calcand pe cadavre. AZI Romania lui Iohannis (slugoiul) este in mare pericol, primind un PLIC de la Joe Biden ,prin POSTARITA !? ..Kamala Harris, cea mai „detestata” politiciană din America de azi.

  9. Pentru cei care nici acum nu stiu, toata istoria asa-zisei omeniri, adica azeilor, adica a cimpanzeilor de pe Terra, aia cu 2 picioare, e un sir lung de conspiratii, in care un grup de super-bogatani le-o trag tot timpul la un alt grup de super-bogatani, iar cand lucrurile escaladeaza, ca acum, baga nitel si un popor din asta mai salbatici si retardat, cum sunt idiotii aia inutili de ukro-na-zi la mijloc, sa joace si ei hora unirii,s i sa ii rareasca bine de tot !! Deja cam tot s-a dus drakului, primul pas a fost 1. Molima aka Plandemia, acum urmeaza 2. Razboiul, putin dupa el vine 3. Foametea, care deja incepe sa se simta in Occidentul ateu si decadent, iar 4. va fi Moartea, exxact cum scrie in Cartea Apocalipsei, cu cei 4 Cavaleri ai Intunericului !! Vedeti ca de saptamana viitoare incepe razboiul civil si in Bukalistan, e clar ca Ciukalaul inca nu si-a invatat lectia, o sa il aiba, si o sa aiba si putina varsare de sange, numai asa, de incalzire !! Ha ha ha 🙂 Bai, toti tefelii pe care ii stim din colonie, sunt deja toti cu bagajele facute, cu banii scosi din bancomate, si gata sa rupa usa, in caz de ceva pe la ukro-na-zi, daca se inpute treaba acolo si mai mult !! Hai, bai jigodiilor de gubernanti de la Bukale, dati arme la tot poporul, sa vedeti voi atunci Crima si Pedeapsa, o sa fie maceluri si jafuri si violuri non-stop, bai trantorilor, habar nu are nici agariciul ala de sekurici de Danku pe ce lume traieste, dar o sa ii trezeasca chiar romanasii lui la realitate !! Ha ha ha 🙂 Numele real al Kamalei Harris e de altfel Kommiola Harris, de la komunista 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger