AcasăNewsBill Gates, „păpușa woodoo” a conspiratorilor Internetului

Bill Gates, „păpușa woodoo” a conspiratorilor Internetului

Co-fondatorul Microsoft „a creat Covid-19”, dorește „implantarea de microcipuri populației” și „depopularea pământului” . Miliardarul american a devenit unul dintre țapii ispășitori ai crizei de sănătate și ținta favorită a scornelilor care explodează pe web în diferite variante și versiuni.

Gates vrea să implanteze microcipuri în miliarde de oameni pentru a-i controla și, în final, a reduce populația lumii, deoarece oamenii consumă prea multe resurse. Acesta a fost unul dintre mesajele emisiunii celebrului cineast Nichita Mihalkov, difuzată pe 1 mai de Rossiya 24. Ulterior și fără precedent, televiziunea de stat a anulat reprogramarea ei, chiar agenția de știri RIA Novosti a descris producția drept o “teorie a conspirației”. Decizia l-a supărat pe  Mihalkov, care a numit-o „cenzură clară”.  De asemenea, un videoclip în limba engleză care îl acuză pe Gates că ar vrea „să elimine 15% din populație” prin intermediul vaccinurilor și a implantului de microcipuri, a obținut aproape două milioane de vizionări pe YouTube în mai puţin de două luni. Aceste acuzații au înregistrat un adevărat boom între ianuarie și aprilie. Dezinformarea în limba engleză care îl vizează pe Bill Gates este acum cea mai virală din toate informațiile referitoare la Covid-19, care a făcut peste 300.000 de morți în întreaga lume. “Co-fondatorul Microsoft, care a devenit filantrop, este un fel de păpușă voodoo în care complotiştii din toate părţile lumii înfig ca pe nişte ace diversele lor teorii”, explică pentru 20 minutes Rory Smith, director de cercetare la First Draft, o rețea de mass-media care conduce proiecte împotriva dezinformării. Sau “o sperietoare”, cum îl descrie  Whitney Philips, de la Universitatea Americană din Syracuse. Citate, videoclipuri, fotomontaje, scurtături înselătoare – aceste postări anti-Gates sunt prezente în toată lumea, în mai multe limbi, și pot fi găsite pe Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp sau pe forumurile 4chan, Reddit etc. Bill Gates mai este acuzat că se află în spatele epidemiei Zika, ar fi vrut să distribuie un vaccin otrăvit africanilor (a paralizat sute de mii de copii), deține controlul asupra OMS, este satanist sau ne folosește creierul pentru a crea criptomonede. „Aceste teorii pot reduce încrederea oamenilor în organizațiile de sănătate și scăderea ratelor de vaccinare, ceea ce este îngrijorător”, a precizat Smith, dând exemplu și ostilitatea și propaganda reînnoită a activiștilor anti-vaccin, deja foarte activă pe rețelele de socializare și umflată la maxim în timpul epidemiei.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
465 afisari

7 COMENTARII

  1. Bă jacotă,e real și nu scorneală ca vaccinurile lui bill gates au facut prăpăd in Africa!bill gates se crede șeful guvernului mondial! Fundatia bill și melinda gates este facuta pt. a nu plati impozite catre statul american! Că acu și Rusia are influențe imense de la stîngiști ocultei,nu e de mirare.Că tv de stat a anulat redifuzarea productiei lui Mihalkov. Nu în Rusia sa experimentat comunismul prima dată?Tot ceea ce se spune de rau de bill gates e adevarat! E parte din oculta cu soros,jeff bezos,ăla de la feisbuci zukerberg,și tot ce este la fED în conducere+familia roakeff..

  2. Băi, Jacotă, ești un imbecil sadea! Vezi cine a fost ta-su lu’ Gates și poate așa îți vin în mintea lipsă mai multe explicații asupra ” genialului ” și ” filantropului ” Gates. Și mai pune-ți o intrebare: de când un așa-zis informatician sau ce morții mamii lui o fi are treabă și se vâră și dictează politica sanitară mondială, retardat-boy ce ești? Ori ție deja ți-au implantat Bill și Elon vaccin și cip, altminteri nu se explică mancurtismul pe care îl afișezi.

    • Mons , daca se stabileste ca postezi din Transnistria si esti Constantin Moldovean Tiraspol , domnul Jacota poate sa-i umfle falcile si sa-i sparga rozeta cu stremeleagul zbarlit unui IMBECIL SADEA platit in copeici de superiori cretini ?

  3. Bilica nu vrei tu sa-ti pui cip in cuc si sa ne lași in rasboaiele noastre ti-o spune nentu Napoleon. Ce tot o tineti cu cipu asta parca nu poti scoate cipu ca Arnold cand era Arnold pe Marte, ce naiba sunteți copii. Cip, cip, cip cand deschid o revista e imposibil sa nu dau de cip pana la urma… Ma da un pateu sau uite fa un cip care omoara viroze si corone asta da cip dinasta imi pun si eu un cip din ala. Sa ne imaginam un cip care cand trece sangele prin el electocuteaza toti virusii asta da. Stii Bilica ca trăiești 150 si ceva de ani fara sa te imbolnavesti. Asta da cip ma. Da nu cip gratis asa ce cip?

  4. E ca la antivirusi simplu mura in gura. Cand ai codul de virus inclus in baza de date a cipului cipul da 1,5V si corona scoate fum si pe buca si pe cur si e scoasa din cremator fumegand ca hamburgheru direct la rinichi zona pipilica. Se fini.

  5. Ia vezi bă jacota ce scrie azi colegu tău Cezar Nicholas! Dezinformează și el ca Nekita Mihalkov? Sau matale dezinformezi,deja te-a cipat bil gates?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger