AcasăNewsBill Gates împinge omenirea spre vaccinare obligatorie

Bill Gates împinge omenirea spre vaccinare obligatorie

Nimeni nu are o soluție pentru criza pandemiei de coronavirus, dar în timp ce toată lumea caută răspunsuri la situația din prezent, un singur om vine cu rezolvări pentru un viitor și-așa nesigur. Bill Gates se declară mâhnit de modul în care guvernele lumii au reacționat. De fapt, tocmai lipsa de reacție o critică miliardarul, iar când vorbește de reacție se referă, de fapt, la ce și-ar fi dorit el să se întâmple. Dar, ce anume unume urmărește fondatorul Microsoft? Vaccinarea obligatorie, despre care tot vorbește de mai bine de 10 ani, e azi mai aproape ca niciodată și, totuși, atât de ignorată de planurile politicienilor!

Într-un interviu pentru BBC, miliardarul american s-a lansat într-un atac furibund împotriva guvernelor din întreaga lume. I-a acuzat pe președinți și premieri de frică și lipsă de reacție în fața pandemiei. Apropo de pandemie, zice Bill Gates că nu vom scăpa de Covid-19 mai devreme de decembrie 2021!

Interogat cu privire la fondul nemulțumirilor sale, Bill Gates a spus că guvernele din toată lumea greșesc fiindcă nu investesc mai mulți bani în teste (vaccinuri) și echipamente de protecție pe care, doar întâmplător, le fac unele dintre firmele sale. „Dacă aș fi profesor, foarte puține țări ar primi nota 10 pentru felul în care au răspuns amenințării cu coronavirus”, s-a plâns miliardarul în interviul pentru BBC.

La nivel mondial, azi sunt aproape două milioane de oameni infectați cu noul coronavirus și undeva spre 120.000 de morți. Dar Bill Gates spune că cifrele sunt mincinoase, iar adevărata imagine a pandemiei e alta, însă lumea nu o cunoaște fiindcă nu s-au făcut teste suficiente.

„Am avertizat de mult timp că acesta este cel mai mare pericol pentru omenire. Acum, ne uităm în urmă și ne dorim să fi investit mai mult… Virusul a apărut, dar unde sunt testele pregătite?. S-au gândit, oare, țările la momentul când secțiile ATI și aparatele de respirat nu vor fi suficiente pentru numărul de bolnavi? (…) Investițiile în teste ar fi fost esențiale pentru a avea diagnostice precise, tratamente și vaccinuri în jumătate din timp, dar aceste investiții nu au fost făcute niciodată”, a răbufnit Bill Gates.

Miliardarul dă exemplu investițiile în arme, deși omenirea duce un război cu un virus, un dușman invizibil. „Spre deosebire de proiectele din domeniul apărării, unde facem simulări și scenarii, pentru acest risc, pe care îl văd mai mare decât cel al războiului, am avut foarte, foarte puține pregătiri. Mă gândesc acum, când situația e atât de dramatică, că nu am fost pregătiți pentru această pandemie, dar cred că vom fi pregătiți pentru următoarea, folosind noile instrumente științifice atât de la îndemână”.

În finalul discursului său, Bill Gates a spus lucrurilor pe nume: „Singura șansă să ne întoarcem la viața anterioară pandemiei este vaccinul contra coronavirusului, aplicat tuturor celor șapte miliarde de oameni de pe Pământ!”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.172 afisari

3 COMENTARII

  1. Păi, asta se urmarea, măi, baiețică. Nu este întâmplătoare pandemia asta, virusul lui pește – care nu este nici pe departe cauza principală a deceselor cu care suntem bombardați de dimineață până seara:vaccinarea, ca însemnarea la dobitoace, a miliarde de oameni. Și tu îl ridici în slăvi pe fabricantul de softuri și computere, de parcă ar fi ministrul intergalactic al sănătății. Da, e unul dintre sataniștii, din umbră sau mai de la vedere, care dirijează Planeta, dar trebuie arătat ca atare, nu citat ca pe un Guru. E un Guru al răului, da!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger