AcasăNewsBill Gates a trimis Marii Britanii kituri de testare deja infectate

Bill Gates a trimis Marii Britanii kituri de testare deja infectate

Să fie doar o altă poveste din teoria conspirației? Chiar și dacă ar fi așa, tot merită scrisă și prezentată, căci oamenii au dreptul măcar să fie informați cu privire la bârfele care circulă în această perioadă! Subiectul este, însă,  prea intens dezbătut în sferele înalte din Vest ca să nu aibă la bază și un sâmbure de adevăr. Pe scurt, miezul este următorul: Marea Britanie a comandat și i s-a livrat kituri de testare! Toate deja infectate cu virusul corona. Dar bomba nu e asta – compania în cauză ar fi în sfera de influență a „Fundației Bill și Melinda Gates”, zic jurnaliștii care au descoperit cazul!

Și, atenție, nu vorbim aici de anticorpi, scrie Daily Telegraph! Conform rapoartelor intrate în posesia ziariștilor englezi, care au publicat informațiile, kiturile de testare destinate Regatului Unit erau deja contaminate cu coronavirus când au ajuns pe aeroporturile marilor orașe!

Guvernul de la Londra se laudă că are capacitatea de a rula până la 11.000 teste pe zi, dar la un moment viza chiar 25.000. De fapt, tocmai de la atingerea acestei cifre a plecat demersul Ministerului Sănătății de a cumpăra kituri din străinătate. Cu o săptămână în urmă, secretarul de stat Matt Hancock dezvăluia că au fost comandate 3,5 milioane teste. O parte dintre ele, aduse de la compania „luxemburgheză” Eurofins, erau, însă, deja infectate cu virusul Covid-19!

În raportul prezentat de „Telegraph”, Eurofins le confirmă britanicilor că „o parte din «sondele» trimise” sunt contaminate, dar se spune că nu e o problemă gravă, „poate fi rezolvată printr-o curățare adecvată”.

Ce nu spune, însă, firma Eurofins este că britanicii bănuiesc altceva. Kiturile comandate de ei ar proveni, de fapt, de la un laborator de analiză american pe care Eurofins l-a achiziționat în 2018. Este vorba despre Craft Technologies, iar în urma parafării acestei afaceri se convenea ca laboratorul să furnizeze companiei din Europa „de la probe biologice până la țesuturi și teste clinice”.

Iar Craft Technologie este un laborator finanțat de fundația „Bill și Melinda Gates”! 844.395 de dolari a investit miliardarul de la Microsoft în „dezvoltarea de metode de testare”, printre altele.

Să fie doar o coincidență că Marea Britanie a primit kituri de testare pentru Covid-19 deja infectate cu coronavirus de la o firmă aflată pe orbita familei Bill și Melinda Gates? Aceeași coincidență l-a făcut pe miliardarul american să finanțeze în septembrie 2019 (în parteneriat cu Forumul Economic Mondial al lui George Soros) un exercițiu de pandemie (în teorie) derulat de John Hopkins University? Iar la șase săptămâni distanță, ce surpriză, apar primele cazuri de infectare cu noul coronavirus în China, la Wuhan, oraș în care există un laborator de virusologie sponsorizat de George Soros!

author avatar
Nicholas Cezar
11.108 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger