AcasăNewsBill Clinton are zilele numarate

Bill Clinton are zilele numarate

(foto: facebook.com)

Tot mai multe surse sustin ca fostul presedinte de la Casa Alba este aproape de moarte. El a declarat ca incearca sa mai traiasca macar pana cand fiica sa, Chelsea, ii va darui un nepotel.

(foto: facebook.com)

Bill Clinton a promis ca va lupta pentru viata sa. „Sunt hotarat sa traiesc. Vreau sa fiu bunic”, a declarat el, potrivit revistei americane Globe. Se crede ca fostul presedinte este disperat sa-si vada fiica, pe Chelsea Clinton, mama. Conform acelorasi surse, fostul presedinte al SUA este devastat de ideea ca ar putea muri inainte de a-si tine nepotelul in brate. „Bill a pierdut enorm in greutate si apropiatii lui spun ca ar mai avea doar sase luni de trait”, mai noteaza revista Globe.

Recent, s-a afirmat ca Bill s-a intors la meditatiile budiste, in incercarea disperata de a scapa de suferinta. Potrivit unor zvonuri, el este in agonie din punct de vedere emotional si psihic, de cand a aflat ca nu mai are mult de trait, scrie showbizspy.com. Se pare ca fostul presedinte, in varsta 66 de ani, sufera de mai multe boli grave. Pe langa afectiunile cardiace, acesta ar mai avea si cancer, si Parkinson.

Clinton mai are inca o dorinta: acesta i-ar fi cerut sotiei sale, Hillary Clinton, sa renunte la intentia de a divorta, acum ca stie ca nu mai are mult de trait, semnaleaza showbizspy.com. Bill nu a fost usa de biserca in relatia cu sotia sa, insa cel mai mare scandal extraconjugal in care a fost implicat este cel cu Monica Lewnsky, “derapaj sentimental” care ar sta la baza divortului celor doi.

author avatar
Alina Costache
1.118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger