AcasăNewsBiletul de zbor care l-a băgat în arest pe un bărbat și...

Biletul de zbor care l-a băgat în arest pe un bărbat și povestea lui de dragoste

Aeroportul Changi din Singapore se aflâ în topul „celor mai bune aeroporturi din lume”, însă în unele cazuri, atracția turiștilor ajunge să se confunde cu venerația. Așa s-a petrecut și în cazul unui bărbat care și-a achiziționat un bilet de avion doar ca să-și poată conduce soția până la terminal.

Poliția din Singapore a transmis un avertisment, rugând oamenii să nu își folosească greșit biletele de îmbarcare, după ce un bărbat a fost arestat deoarece a cumpărat un bilet fără intenția de a zbura. Poliția a reclamat că tânărul bărbat de 27 de ani și-a cumpărat bilet doar ca să își însoțească soția până la poarta de îmbarcare, fără intenția de a urca și el în avion.

Priveliște din magnificul aeroport australian, care seamănă mai degrabă cu Grădinile suspendate din Babilon
Utilizarea necorespunzătoare a biletelor reprezintă o infracțiune în Singapore. Oricine intră în zona terminalelor fără intenția de a se urca în avion poate fi condamnat conform Legii privind Protejarea Infrastructurii și riscă o amendă de până la 14 300 de dolari și /sau până la doi ani de închisoare. 30 de persoane au fost arestate din această cauză în primele 8 luni ale anului 2019, mai scrie CNN.
Când terminalul Jewel al aeroportului a fost deschis în aprilie, a făcut senzație datorită cascadei de 40 de metri (cea mai înaltă cascadă de interior), parcului completat cu pod suspendat și labirinturilor dintr-una din cele mai mari grădini interioare din Asia.

Aeroportul din Singapore este unul dintre cele mai spectaculoase locuri din lume: în interiorul său se află o cascadă artificială de 40 de metri înălțime (cea mai mare din lume, la acest capitol) și un parc de 14 mii de metri pătrați (care include un pod suspendat și 3 000 de arbori).

În anul 2016, un malaezian a fost condamnat la închisoare după ce a petrecut nu mai puțin de 18 zile în aeroport. Acesta falsificase mai multe tichete de îmbarcare pentru a avea acces la căutatele saloane VIP. În același an, poliția a arestat un cuplu care s-a folosit de tichete de îmbarcare cu unicul scop de a avea acces la mall-ul din interiorul aeroportului, de unde și-au cumpărat un iPhone 7.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger