AcasăNewsBiletele CFR se scumpesc cu 18 la suta

Biletele CFR se scumpesc cu 18 la suta

(foto: cronicadeiasi.ro)

foto: cronicadeiasi.ro

Compania CFR Calatori a anuntat ca, incepand de duminica, 14 august, tarifele biletelor pentru trenurile de calatori vor fi majorate cu 18%. Decizia a fost luata pentru a se redresa situatia financiara a companiei, au anuntat reprezentantii feroviarilor.

„Masura face parte din strategia de redresare si echilibrare a situatiei financiare a companiei si are ca principala cauza cresterea preturilor – care a avut loc de la data ultimei majorari (20 septembrie 2010) si pana in prezent – la diferite materiale cu pondere mare in activitatea de transport feroviar: combustibil, energie, piese etc”, precizeaza oficialii companiei, potrivit Mediafax.

Astfel, incepand cu aceasta duminica, aceia dintre dumneavoatra care vor dori sa calatoreasca din Bucuresti pana la Ploiesti, cu trenul, vor plati pentru un bilet la clasa a II-a, 25.4 RON, fata de 21.5 RON. O calatorie pe ruta Bucuresti-Constanta va costa, din 14 august, 61.6 RON, fara de 52.2 RON pana in prezent.

 

author avatar
Cristina Stefan
279 afisari

1 COMENTARIU

  1. cica s-au facut schimbari la cfr calatori A PLECAT PESCARASU SI MAI DEPARTE ? ACEIASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE .CAT VA CONDUCE TOT MOLEA SINDICALISTUL CRIMINAL O SA AVETI PERFORMANTE IN JOS. CU MIU ILEANA, CU DOROBANTU CU POPESCU CARMEN, ETC. TARE DE TOT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger