AcasăNewsBilderbergii pun “globul” la cale la Bucuresti

Bilderbergii pun “globul” la cale la Bucuresti

Presedintele conferintelor anuale ale Grupului Bilderberg si presedintele Consiliului pentru Relatii Externe (CRE) al SUA  sosesc la Bucuresti, la invitatia cavalereasca a lui Mugur Isarescu.

Ettiene Davignon reprezinta elita financiara a lumii

Aici s-ar cuveni sa facem un “wow”, dat fiind faptul ca cele doua organisme, ca nu stim cum sa le spunem, se inscriu in domeniul foarte ocultat al Noii Ordini Mondiale.!  Dar nu-l facem, chiar daca este un “moment unic pentru Europa de Est”, asa cum il prezinta organizatorii. Si anul trecut a fost un “moment unic”, cand Comisia Trilaterala, alt “frate” al CRE, a poposit la Bucuresti, tot la initiativa “initiatului” guvernator al BNR. Atunci s-a discutat despre Romania, Rusia, Marea Neagra si guvernanta globala. Anul acesta, vicontele Etienne Davignon, presedinte al Grupului Bilderberg, si Richard Haass, presedintele CRE, vor vorbi la sfarsitul saptamanii despre “Uniunea Europeana dupa criza datoriilor suverane”.

Euro, dolar sau aur, dupa criza?

Richard Haass reprezinta elita politico-militara a lumii

Statele UE dupa criza la care se face referire vor avea in trezorerie ori dolarul revigorat, ori un euro – moneda a Statelor Unite ale Europei cu un “guvern” unic economic, ori mult aur. Posibil ca BNR sa hotarasca, pana la urma, ca ar mai incapea ceva aur in subsoluri, de preferinta de la Rosia Montana, ca tot e Gold Corporation unul din sponsorii evenimentului! Multa lume se intreaba de ce vin fratii la Bucuresti, ca toata lumea stie ca sunt oameni grei, reprezentanti ai elitelor financiare, strategi geopolitici cu multa experienta?!  Pai a delimitat zona de influenta Trilaterala de anul trecut: Romania-Marea Neagra-Rusia! Ca nu degeaba se basica rusii! Numai ca se iau aiurea de presedintele Basescu! E unul mult mai important! Il cheama Mugur Isarescu!

author avatar
Adina Mutar
903 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger