AcasăNewsBilderbergii propun patru pasi pentru rezolvarea crizei europene

Bilderbergii propun patru pasi pentru rezolvarea crizei europene

Nicolas Veron, un expert al think tank-ului Bruegel, din Bruxelles, „vede” patru solutii pentru rezolvarea crizei datoriilor europene.

Nicolas Veron viseaza la „o uniune perfecta”

Toate patru se unesc armonios in ceea ce Veron numeste „o perfecta uniune a Europei”. Sau sa-i zicem Statele Unite ale Europei.

Uniune peste uniune

Expertii Bruegel elaboreaza analize si strategii economice la nivel international, care „contribuie la  elaborarea politicilor economice europene si globale”, ca independenti. Membrii Bruegel sunt guvernanti din UE, membri ai unor corporatii internationale de prestigiu si „lucreaza zi si noapte pentru interesele membrilor sai”, dupa cum se  prezinta. De aceea nici nu ne mira sa regasim in cei patru pasi propusi pentru rezolvarea crizei europene obiective majore ale elitei globaliste: „o uniune bancara, o uniune fiscala, o uniune a competitivitatii si o uniune politica”.

Liderii au nevoie de „mandate europene”

„Centrul actualei crize, ceea ce o face unica, este incapacitatea liderilor europeni de a adopta decizii politice pentru regiune ca intreg”, precizeaza Veron. Raspunderea fata de propriile natiuni ii impiedica sa ia decizii privind natiunea europeana. „Practic, liderii celor 27 de state membre UE, in particular cei 17 ai zonei euro, sunt paralizati in privinta deciziilor, pentru ca nu au mandate sa-i reprezinte pe cetatenii europeni, ca intreg. Si nu exista nici mecanisme prin care sa fie mandatati sa-i reprezinte”, subliniaza Veron. Deci, singura solutie de a iesi din criza de cinci ani si care tinde sa devina si mai grava este „o perfecta uniune a Europei”. Ori Statele Unite ale Europei, ori criza ne mananca!

author avatar
Adina Mutar
825 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger