AcasăNewsBilderbergii pregatesc globalizarea prin infometare

Bilderbergii pregatesc globalizarea prin infometare

La cea de-a 60-a intrunire a Grupului Bilderberg, ce s-a tinut la Chantilly, Virginia, elita bancara a hotarat, in tumultul protestelor, sa continue cu fermitate „Agenda 21”.

Singurul mod prin care Bilderberg isi poate atinge telul globalist este acela de a hotari ce are voie omenirea sa manance si sa bea, unde are voie sa locuiasca, de cat combustibil are nevoie sa se incalzeasca si sa circule, plus asigurarea „dreptului universal la sanatate reproductiva”, ceea ce inseamna controlul asupra cresterii populatiei. S-a terminat cu zicala „anul si carlanul”!

Benzina scumpa, mancare modificata genetic

Presa alternativa, condusa de Alex Jones, a fost prezenta la intrunirea bilderbergilor

„Statele Unite ale Europei”, cu o singura moneda unica, un singur presedinte – bilderbergul Van Rompuy -, un singur ministru de finante – si acela sa nu fie germanul Wolfgang Schauble –  ramane proiectul prioritar al Grupului Bilderberg, fara de care nu se poate merge mai departe cu celelalte masuri.

Multi protestatari au fost arestati doar pentru ca au traversat strada

Europeanul de rand va resimti foarte puternic „agenda” bilderbergilor la scumpirea benzinei, („necesara pentru descurajarea deplasarilor neimportante”), impunerea unor coduri alimentare care vor elimina produsele naturale, inlocuindu-le cu seminte modificate genetic, si  taxa pe carbon, care va reprezenta 0,6 % din PIB-ul natiunilor participante. Acest procent trebuie sa aduca elitei 250 de miliarde de dolari pe an pana in 2020.

Controlul resurselor nationale

Pe strategul globalist Henry Kissinger, multimea nu l-a scos din „criminal de razboi”

„Provocarea ecologica” de pe agenda Bilderberg presupune in primul rand restrictie energetica, reducerea standardelor de trai si a calitatii vietii, „pentru ca resursele energetice sunt in declin dupa exploatarea salbatica de sute de ani”. Adica, se urmareste exploatarea resursele energetice nationale de catre companii agreate de elita. „O mai buna gestionare a terenurilor”, in opinia bilderbergilor, inseamna aparitia unei clase de tip feudal, „instruita”. Pe scurt, elita bancara va trece, in criza economica, la expropieri si cumparari pe nimic a tot ce inseamna teren. Orasele eco ale viitorului, conform elitei, vor fi foarte dense, alcatuite din „micro-habitate” – case, locuri de munca si servicii publice in aceeasi zona – pentru a se elimina necesitatea transporturilor. Cum zicea Karen Seto, profesor la Universitatea Yale: „Nu vrem ca oamenii sa se vanture peste tot, ci sa stea foarte aproape unii de altii, ca sa lasam naturii pamantul, sa se refaca.”

Infometarea poporului sirian

Rebelii inarmati din Siria au pornit un razboi civil

Prezenta la intrunirea Bilderberg a Bassmei Kodmani, membra in Consiliul National de Tranzitie al Siriei, insarcinat cu afacerile externe, se vrea a fi un mesaj extrem de puternic pentru regimul lui Bashar al-Assad. In perioada premergatoare intrunirii, doamna Kodmani cerea insistent interventia NATO in Siria si inarmarea fortelor de rezistenta. Masacrul de la Houla, din Siria, era un pretext ce parea intemeiat, numai ca semana prea mult cu alte masacre comise de luptatorii islamisti in Algeria si alte tari africane ca sa-i fie pus in carca doar lui Bashar. In paralel cu Bassma, chiar la CNN, in direct, jurnalistul de origine indiana Fareed Zakaria a „optionat” pentru o infometare a poporului sirian, care sa justifice interventia Natiunilor Unite. Se spera ca infometarea intregului popor il va lasa si pe Assad fara sustinatorii pe care-i mai are. Zakaria este membru al Consiliului pentru Relatii Externe si al Comisiei Trilaterale, plus invitat la conclavul bilderbergilor!

author avatar
Adina Mutar
970 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger