AcasăNewsBilderbergii introduc eutanasia, pentru „controlul populatiei”

Bilderbergii introduc eutanasia, pentru „controlul populatiei”

Multi bolnavi in faza terminala vor sa-si curme suferinta printr-o moarte rapida

Pe agenda globalistilor se afla si un capitol foarte important, acela al controlului populatiei. La acest capitol al Agendei 21 a ONU intra si „masura democratica” a mortii asistate.

Multi bolnavi in faza terminala vor sa-si curme suferinta printr-o moarte rapida

In ciuda opozitiei tuturor forurilor crestine, statele se misca pentru introducerea legala a mortii asistate sau eutanasiei, asa cum doresc Bilderbergii, dupa cum s-a spovedit un membru al acestei organizatii aflat pe patul de moarte. „Controlul armelor si eutanasia vor fi printre legile ce trebuie introduse cel tarziu in 2013”, s-a confesat acesta pastorului Lindsay Williams. Si iata cum presedintele francez, Francois Hollande, a supus atentiei unui consiliu de medici un raport intocmit de profesorul Didier Sicard despre „accelerarea mortii in cazul pacientilor cu boli terminale”, care trebuie sa devina proiect de lege pana in iunie 2013!.

In paralel, Belgia, care are o astfel de lege, vrea s-o extinda si la minori „cu discernamant”! Pana acum, eutanasia este legala in statele americane Oregon, Washington, Montana (New Hampshire o analizeaza), apoi in Olanda, Belgia, Albania si Luxemburg, in timp ce in Elvetia, doctorii care „asista” pacientii nu sunt pedepsiti de lege.

author avatar
Adina Mutar
787 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger