AcasăNewsBilderbergii din spatele Opozitiei siriene

Bilderbergii din spatele Opozitiei siriene

Bilderberg, CRE, Goldman Sachs si George Soros sunt printre sponsorii Opozitiei siriene, dupa cum reiese dintr-o ancheta publicata de The Guardian.

Bassma Kodmani, o „obisnuita” a bilderbergilor, din 2008 incoace

Nicio schimbare de regim declansata de „primavara araba” nu a fost rezultatul unei revolte „democratice”, dar nicaieri nu se vede mai bine ca in Siria.

„Democratie”, da, dar sa fie in slujba elitei

Consiliul National Sirian (CNS), care urmeaza sa asigure tranzitia dupa caderea regimului lui Bashar al-Assad, are stranse legaturi cu Grupul Bilderberg si ramura sa la fel de oculta: Consiliul pentru Relatii Externe (CRE), arata Guardian. In sponsorizarea armatei „rebelilor”, ce lupta impotriva lui Bashar, este implicata megabanca Goldman Sachs si miliardul George Soros. Basca propaganda anti-Bashar in mass-media, care inghite foarte multi bani, la surse! Care apoi sunt citate prin conexiunile de abonare la agentiile de stiri occidentale.  Ca sa nu mai vorbim de „sursa” principala, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, care consta intr-un singur om, cu resedinta la… Londra!

Reprezentanti ai bancherilor, nu ai poporului

Charlie Skelton, de la The Guardian, a investigat care sunt opozantii sirieni si a descoperit ca acestia fac parte din ceea ce a numit „grup creat de opozitia anglo-americana”. Opozitia anti-Bashar, desigur.  Cea mai vocala din acest grup este Bassma Kodmani, figura de frunte din CNS si participanta la intrunirile Bilderberg din 2008 incoace. CNS este clasificat de Skelton ca „o umbrela a Fratilor Musulmani, sprijiniti de Occident sa preia puterea in tarile arabe”. Kodmani e de mult in „carti”. Ea a reprezentat Fundatia Ford, pe care americanii o numesc mai „simplu”: CIA. Apoi a fost director executiv al „Grupului de initiativa pentru reforme arabe”, in cadrul CRE. Din acest grup mai fac parte: George Soros, Zbigniew Brzezinski, presedintele Goldman Sachs International, Peter Sutherland, si alte „figuri”. Alt exponent al „opozitiei democratice” este Osama Monajed, fondatorul televiziunii Barada, deschisa cu banii de la aceiasi sponsori, conform WikiLeaks.  Radwan Ziadeh este si el un obisnuit al CRE-ului londonez.

author avatar
Adina Mutar
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger