AcasăNewsBilderbergii dau atacul final asupra dolarului

Bilderbergii dau atacul final asupra dolarului

Blocul BRICS (Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud) isi face banca de dezvoltare, cu un fond echivalent ca valoare cu 240 de miliarde de dolari. Dar nu in dolari!

China a devenit cimitirul valutar

„Russia and India Report” a anuntat ca banca BRICS va eutanasia dolarul cat mai repede cu putinta.

Concureaza Banca Mondiala

Infiintarea bancii BRICS va fi anuntata la summitul de la Durban, Africa de Sud, in martie 2013. Din „scurgeri de informatii” s-a aflat ca fondul BRICS va acorda imprumuturi neconditionate, la o dobanda mai mare, spre deosebire de Banca Mondiala si Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare, care imprumuta cu dobanzi mai mici, dar ataseaza conditii politice nepopulare. In plus, banca BRICS va finanta proiecte industriale la standarde de mediu pe care Banca Mondiala nu le-ar accepta. Lichiditatile folosite de BRICS urmeaza a fi stabilite, dar toate demersurile facute de China pana acum au fost in sensul inlocuirii dolarului si a altor monede nationale, in favoarea monedei chinezesti renminbi.

China tine „casa”

S-ar putea spune ca BRICS da atacul elitei „occidentale”. Insa, totul este, pana acum, in acord cu ce s-a stabilit la intrunirea Bilderberg din 2009, si anume trecerea agresiva la un nou sistem financiar mondial. Un an mai tarziu, s-a hotarat ca Banca Populara a Chinei sa fie locul de „parcare” in care sa esueze valutele straine din bancile centrale. Pana acum, China s-a tinut de „legamantul” cu fratii bilderbergi. In august, a incheiat un acord cu Germania pentru a derula comertul si investitiile in euro si renminbi. Acorduri similare au fost facute cu Rusia, Brazilia, Australia,  Japonia, Chile, India, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite. A venit vremea ca dolarul sa „parcheze” si el definitiv.

author avatar
Adina Mutar
1.091 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger